Nalen

3,9
7 betyg
$$$
Restaurang
Konsertlokal
Hemsida
Nalen
3,9
7 betyg
Hemsida

I det anrika kulturhuset på Regeringsgatan 74 ligger Nalen Restaurang, en svensk bistro som serverar klassiska rätter till lunch och middag. Bortsett från matsal finns även chambre séparée i anslutning till restaurangen. Det forna danspalatset byggdes 1888, och genom åren har man arrangerat mängder av konserter och events i huset.

Nalen Restaurang
Till Nalens restaurang kommer du för att äta svenska klassiker med en modern, personlig twist. I matsalen har man skapat en varm miljö med dimmad belysning, tända ljus och utvald musik, och här är det öppet för lunch och middag. Vinlistan består av klassiker men också spännande gästspel av lokala aktörer. I anslutning till restaurangen finns även chambre séparée för en lite mer avskild lunch eller middag i mindre sällskap.

Konserter, möten, fest och konferens
Musiken har alltid varit central på Nalen, och det är den än idag. I de upprustade 1800-talslokalerna hittar man en av Stockholms kanske mest intima konsertscener där både etablerade och lite mer okända artister uppträder, såväl svenska som internationella. Årligen anordnas även mängder av privata tillställningar, konferenser och företagsfester på Nalen. I festköket står samma kockar som lagar mat i restaurangen.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Nalen Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Nalen

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 sep. 2021

Inte så imponerad av Nalen, det finns alldeles för många bra restauranger jag hellre går till. Lite tråkig inredning till en början. Var här på lunch. Först serverades sallad som inte var något speciellt men alltid trevligt att få en sal... Visa hela »

8 okt. 2022

Strike one!

Mat: 2.5
Atmosfär: 3
Service: 2

5 juni 2023

Fantastisk atmosfär och så himla god risotto! Älskar Nalen och rekommenderar verkligen restaurangen för både middag med vännerna eller företagslunchen.

17 okt. 2023
6 mars 2022
5 juni 2023
5 juni 2023