Champagnetruck återvänder i sommar

Minns du den gula champagnetrucken som blev en riktig hit förra sommaren? Nu gör den en favorit i repris och turnerar runt i landet även denna sommar. I år har den fått förnyat utseende och större champagnesortiment.

Veuve Clicquot Champagne Truck, som är en modell av Citroën HY, har lagom till säsongen fått serveringsluckor på båda sidorna och en ny kylförvaring som ska hålla drycken i perfekt temperatur. Trucken rattas av en kunnig sommelier, och medföljer gör även cafébord, stolar och parasoll.

- Efter förra sommarens succé har efterfrågningarna om champagnetrucken duggat tätt. Nytt för i år är att man kan beställa olika champagner ur vårt sortiment. Jag tror att Veuve Clicquot Rich och Rich Rosé, som blandas med is och frukter, kommer bli populära komplement till Veuve Clicquot Brut, säger Linda Hellman, Brand Manager Veuve Clicquot Sverige.

Champagnetrucken kommer att synas vid restauranger runt om i landet hela sommaren, och den kan även bokas privat och till företag. Nedan hittar du sommarens stopp.

9 juni - Villa Godthem, Stockholm
16 juni - Hallwylska, Stockholm
17 juni - Frimis, Örebro
30 juni - Out of Office, Galärparken, Stockholm
7-8 juli - Summer On, Båstad
9 juli - Occo, Malmö
19-20 juli - Clarion Post, Göteborg
21-22 juli - Avalon Hotell, Göteborg
25 augusti - Out of Office, Skansen, Stockholm