Christmas Wine & Dine tillbaka på NOFO

En global smakresa med nytolkade, klassiska julrätter från världens alla hörn. Det utlovas när NOFO Wine bar återigen slår upp dörrarna till konceptet Christmas Wine & Dine at NOFO.
– More is more för oss på NOFO och vi erbjuder därför ett annorlunda koncept där gästerna får uppleva unika smakkombinationer och en julstämning utöver det vanliga, säger Alexander Alkesten, Food & Beverage Manager på NOFO Hotel.

Den 17 november är det återigen premiär för Christmas Wine & Dine at NOFO, ett koncept som lanserades förra året som ett sätt att sticka ut i mängden och erbjuda ett alternativ till de mer traditionella julborden. Tanken var att samla smakupplevelser från hela världen, inspirerat av jultomtens resa runt jorden. Med den nya kökschefen Patricio Paganoni vid rodret kommer influenserna i år att hämtas från länder som det nuvarande köksteamet har en eller annan koppling till, däribland Ryssland, Mexiko, USA, Jordanien, Israel och Italien.

– Maten kommer att lagas med väldigt mycket kärlek. Alla i köket har bott eller verkat i dessa länder, så att få ta smakerna hit och anpassa dem efter svenska smaklökar känns väldigt roligt för oss. Vi utmanar verkligen de traditionella julborden och erbjuder något annat än sill och köttbullar. Christmas Wine & Dine at NOFO kommer att vara smakfullt, färgstarkt och gå helt i linje med NOFO:s övergripande koncept Södermalm i världen, säger Patricio Paganoni.


Pressbild

Spännande alternativ
Man kommer även att servera julinspirerade drycker såsom drinken Santa's Pick Me Up och en egenbryggd glögg med den peruanska drycken Chicha Morada som bas. Christmas Wine & Dine at NOFO togs väl emot av gästerna förra året och Alexander Alkesten ser fram emot ett stämningsfullt julfirande även denna gång.

– Personligen älskar jag julen och allt som hör till, så det ska såklart bli väldigt roligt att få erbjuda ett liknande upplägg i år igen. Många är kanske lite trötta på de mer traditionsenliga julborden och längtar efter något annorlunda, då finns vi som ett spännande alternativ. Här kommer man att få en fantastisk julkänsla, unika smakupplevelser och ett modernare koncept som passar både företagskickoffen och after-worken med vännerna, säger han.

Christmas Wine & Dine pågår från den 17 november till 23 december och bokas via hemsida eller mejl.