Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

NOFO Hotel & Wine Bar

3,8
9 betyg
 • www.nofohotel.se
 • Tjärhovsgatan 11
  • Södermalm
  • 07:00 - 11:00
   15:00 - 22:00
   Igår
  • 07:00 - 10:00
   15:00 - 22:30
   Idag
  • 07:00 - 10:00
   15:00 - 22:30
   Imorgon
  • Visa samtliga öppettider
Redigera NOFO Hotel & Wine Bar

NOFO Hotel & Wine Bar

3,8
9 betyg
 • www.nofohotel.se
 • Tjärhovsgatan 11
  • Södermalm
  • 07:00 - 11:00
   15:00 - 22:00
   Igår
  • 07:00 - 10:00
   15:00 - 22:30
   Idag
  • 07:00 - 10:00
   15:00 - 22:30
   Imorgon
  • Visa samtliga öppettider
Redigera NOFO Hotel & Wine Bar
NOFO Hotel & Wine Bar

I området norr om Folkungagatan på Södermalm (även kallat Nofo) ligger detta personliga boutique- och designhotell, som har inspirerats av resor världen över. Utöver 109 rum i olika stilar och storlekar erbjuder NOFO en restaurang och vinbar samt en egen innergård i hjärtat av trendiga Söder, intill caféer, barer, restauranger och nöjen.

Beläget mitt på kreativa Södermalm har NOFO tagit fasta på stadsdelens atmosfär och uttryck. Globetrottern som suktar efter att upptäcka Stockholms hippa kvarter har kommit rätt, och från hotellet är det även nära till Gamla stan, city och resten av stan. Själva hotellet hittas i ett K-märkt hus från 1700-talet, som har renoverats och inretts i färgstark, eklektisk stil med referenser till olika decennier och metropoler såsom Paris, London, New York och vårt eget Stockholm. Stilen har bland annat uppmärksammats av Residence och Elle, som utsåg NOFO till ett av Stockholms fem snyggaste hotell 2017. Hit hittar trendmedvetna gäster som tycker om design – allt från par till kompisgäng.

På entréplan finns hotellets restaurang, vinbar, chambre séparée och lounge med fokus på småskaliga producenter av både vin och öl. Här erbjuds en oas för internationella gäster och lokalbor. På NOFO Wine bar serveras middag i form av säsongsbaserade mellanrätter sharing-style med internationella influenser, men också en frukostbuffé med lokala specialiteter. Söndagarna ägnas åt Italien, med allt från pizza och pasta till vin och drinkar på menyn. På somrarna kan man få ännu mer Söderkänsla och slå sig ner på hotellets uteservering, belägen på en lugn innergård.

Användarbilder på NOFO Hotel & Wine Bar Visa alla

 • Lägg till bild
 • Bild från NOFO Hotel & Wine Bar av Fredrik J.
 • Bild från NOFO Hotel & Wine Bar av Lisa S.
 • Bild från NOFO Hotel & Wine Bar av Lisa S.
 • Bild från NOFO Hotel & Wine Bar av Lisa S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 maj 2020 · Uppdaterad

Jag har varit på Nofo två gånger nu; en gång för en vanlig ”middag för två” och den andra för lite mer ”barhäng men kanske beställa in någon rätt eller två.”

Första gången var under Kr... Visa hela »

6 aug 2019

Idag testade vi NOFO vid Medis men blev lite besvikna 😏. Jag har sett många recensioner och bilder så trodde de skulle vara bättre. Allt smakar okej men inget wow. De har en fin innergård. Kan tänka mig att stället passa bra för aw.

11 jul 2019

Hotel med restaurang. Har man tur med vädret så måste man sitta på deras uteservering. Innergård med lugn och ro, gulligt, mysigt och avslappnat. En känsla att man inte är i Sverige.
Menyn består av mellanrätter med inspiration från medelha... Visa hela »

Listad i: Uteservering
13 okt 2021

Riktigt MYSIGT litet krypin! Välkomponerad meny med genomgående god kvalitet. Rätterna (1) pilgrimsmusslor och (2) svampkroketter var riktigt riktigt bra. Restaurangen bjuder dock inte på något världsomvälvande.

15 feb 2020

Alla hjärtansdag. Letade hotell med det lilla extra, och då vi länge kikat åt Nofo men aldrig bott där slog vi till när vi såg deras erbjudande för denna dag.

Vi möttes av en mysig personal och en varm entré, och rummet var så fin... Visa hela »

31 jul 2015

Vin, ost, chark och så ligger det på Söder. Du hör ju att det här är mitt typ av ställe. Det behöver inte vara svårare än så och nyöppnade NOFO har lyckats bra med sitt koncept. Som jag ser det är det bara en tidsfråga tills... Visa hela »

20 sep 2020

Toppenhotell med fint inredda rum, något små men med omsorgsfullt utvalda detaljer i olika teman som ger New York-vibbar. Personalen gav oss väldigt bra service och med tanke på att vi bodde här under Coronapandemin var säkerheten på topp med väl tilltagna... Visa hela »

27 aug 2020

Riesling dag, sharing mat för ett bra pris och gott sällskap. Maten var överlag god men jag behövde salta väldigt mkt. risotton var inte så bra gjord (vattnigt) och jag saknade mer krämighet.

Vinpaket var ett bra komplement och prisvärt. Dock var a... Visa hela »

27 sep 2021