Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

NOFO Hotel & Wine Bar

3,7 • 3 recensioner
NOFO Hotel & Wine Bar

I området norr om Folkungagatan på Södermalm (även kallat Nofo) ligger detta personliga boutiquehotell som har inspirerats av resor världen över. Utöver rum i olika stilar och storlekar bjuder hotellet på vinbar och egen innergård i hjärtat av trendiga Söder, intill caféer, barer, restauranger och nöjen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 jul 2019

Hotel med restaurang. Har man tur med vädret så måste man sitta på deras uteservering. Innergård med lugn och ro, gulligt, mysigt och avslappnat. En känsla att man inte är i Sverige.
Menyn består av mellanrätter med inspiration från medelha... Visa hela »

Listad i: Uteservering
6 aug 2019

Idag testade vi NOFO vid Medis men blev lite besvikna ūüėŹ. Jag har sett många recensioner och bilder så trodde de skulle vara bättre. Allt smakar okej men inget wow. De har en fin innergård. Kan tänka mig att stället passa bra för aw.

31 jul 2015

Vin, ost, chark och så ligger det på Söder. Du hör ju att det här är mitt typ av ställe. Det behöver inte vara svårare än så och nyöppnade NOFO har lyckats bra med sitt koncept. Som jag ser det är det bara en tidsfråga tills... Visa hela »