NOFO Hotel

4,3
3 betyg
Hotell
NOFO
4,3
3 betyg

I området norr om Folkungagatan på Södermalm (även kallat Nofo) ligger detta personliga boutique- och designhotell, som har inspirerats av resor världen över. Utöver 109 rum i olika stilar och storlekar erbjuder NOFO en restaurang och vinbar samt en egen innergård i hjärtat av trendiga Söder, intill caféer, barer, restauranger och nöjen.

Beläget mitt på kreativa Södermalm har NOFO tagit fasta på stadsdelens atmosfär och uttryck. Globetrottern som suktar efter att upptäcka Stockholms hippa kvarter har kommit rätt, och från hotellet är det även nära till Gamla stan, city och resten av stan. Själva hotellet hittas i ett K-märkt hus från 1700-talet, som har renoverats och inretts i färgstark, eklektisk stil med referenser till olika decennier och metropoler såsom Paris, London, New York och vårt eget Stockholm. Stilen har bland annat uppmärksammats av Residence och Elle, som utsåg NOFO till ett av Stockholms fem snyggaste hotell 2017. Hit hittar trendmedvetna gäster som tycker om design – allt från par till kompisgäng.

På entréplan finns hotellets restaurang, vinbar, chambre séparée och lounge, med fokus på småskaliga producenter av både vin och öl. Här erbjuds en oas för internationella gäster och lokalbor. Man serverar mellanrätter med internationella influenser, men också en frukostbuffé med lokala specialiteter. På somrarna kan man få ännu mer Söderkänsla och slå sig ner på hotellets uteservering, belägen på en lugn innergård.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
3

Recensioner av NOFO

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Alla hjärtansdag. Letade hotell med det lilla extra, och då vi länge kikat åt Nofo men aldrig bott där slog vi till när vi såg deras erbjudande för denna dag.

Vi möttes av en mysig personal och en varm entré, och rummet var så fin...

Toppenhotell med fint inredda rum, något små men med omsorgsfullt utvalda detaljer i olika teman som ger New York-vibbar. Personalen gav oss väldigt bra service och med tanke på att vi bodde här under Coronapandemin var säkerheten på topp med väl tilltagna...

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
3

Representerar du NOFO Hotel?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger NOFO Hotel?

NOFO Hotel ligger på Tjärhovsgatan 11, 116 21, Södermalm. I närheten ligger Medborgarplatsen, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 350m).