Collage

För er som var med för runt femton år sedan är Collage förmodligen inte något nytt. Billiga luncher, budgetöl, skandalkrog. Nu har stället återuppstått, men bara med namnet gemensamt. Konceptet är något helt annat. Här är lyx i fokus.

Restaurangen ligger i övre mellanklassen och serverar mat från Östasien, Skandinavien, Mellanöstern och sedan en del blandat. Maten håller vad den lovar för priset, men utan att överraska något extra. Däremot efterrätterna är verkligen enastående! Stort sortiment och välbakade verk. Självklart kostar det därefter, men det är värt pengarna! De har även ett bra utbud av viner.

Cocktailbaren är precis som maten bra, men inte enastående. Vid 22.00 (tors-lör) drar nattklubben på övervåningen igång. Den är stor och sofistikerad med mycket sittplatser. Lite loungekänsla.

Jag har hört en och annan tycka att Collage är kalt och stelt. Mitt intryck är tvärt om. Möjligtvis stilrent, men verkligen snyggt. Både restaurangen och nattklubben. När jag klev in fick jag världens wow-känsla. Det känns lyxigt och jag gillar verkligen tänket.

Collage har satsat hårt på personalen. Servicen ska vara hög och personlig. Man märker att de har varit på personalen, för ibland överdriver de nästan. Men över det hela är personalen trevlig, kunnig och personlig.

Här kan du tycka till och se mer info som till exempel öppettider och liknande.