Det händer på Obaren

Se nedan för Obarens schema i höst.

Bittersweet wednesdays

Varannan onsdag med premiär onsdag 5 september - Gustav Idhammar
En av Obarens favorit-dj:s när det kommer till punk, pop, rock och soul. Gustav är ett känt ansikte på "rocksöder" och idog besökare av festivaler, gig och klubbar runt om i Sverige.


Varannan onsdag med premiär onsdag 12 september - Socker för min honung
Nadja von Bahr och Frida Stålnacke bjuder på en bittersweet mix med ingredienser som northern soul, skitig 60-tals r'n'b, postpunk, och indie. Hård musik i höga klackar och söt musik med nävar i luften.

TNT - Throwback thursdays
Varje torsdag med start 27 september - Tony Zoulias & Friends
Redan en klassiker i Stockholm. En rapklubb som blandar upp det med breaks. B-sidor från 90-talet brukar vara stommen på torsdagarna. Den gamlaZTV-chefen Tony Zoulias mixar upp seten med scratch och snabba byten. Han kommer med jämna mellanrum att bjuda in kända hiphop-dj:s

Fredagar

7 september - Obarens blogg
6 bloggare som skriver om musik, konst och nonsens och som träffas en gång i månaden för att ställa till med fest. Se www.obaren.se för vilka de är.

14 september - Kornel Kovacs
Att Kornel Kovacs haft musiken i blodet sen barnsben är ingen överdrift. Han praoade hos Calle Dernulf på P3 Dans redan som 13-åring, debuterade som dj året efter och har sedan dess spelat på egna och andras klubbar runt om i Europa och Stockholm.

21 september - Läder
Nils Schele och Mackan Lindström är duon som har rötter i rock och reggae och ett brett spektrum som tilltalar discopubliken i Stockholm. Dansant medmycket energi när allt luktar mycket funk och läder.

28 september - Alowething
Stockholmsnatt, SÅS, ja listan kan göras lång när det talas om Stockholms absolut bästa Soca/dancehall-dj Lowe Steiner, aka a-lowe-thing.

Lördagar

Varannan lördag med start 1 september - La Petite Putain
La Petite Putain är den Stockholmsbaserade dj-duon bestående av Louise Sundell och Annizeth Åberg. Dom utlovar sexig house och disco samt två överpeppade tjejer i båset!

Varannan lördag med start 8 september - Flickpingis
Det hela började 1988 när J-O Waldner tog två EM-guld. Som ett direkt resultat av detta föddes också Sanna & Frida i dj-duon Flickpingis, som 22 år senare skulle träffas och inse vilken bra match de var. Och det handlar inte bara om pop, soul och det där som såg kul ut i pappas skivback. Det handlar om glitterlim, likör och vita hästar.


Söndagar

Varje söndag med start 2 september - Viet-Naam
Dj Viet-Naam har figurerat i Stockholms klubbliv sen -96 då han startade sin första klubb 8th Wonder på Oxid Bar. Sen dess spelar Viet-Naam på klubbar och events runt om i världen och när världen kommer till Stockholm är det Viet-Naam som spelar för Destiny´s Child, Eminem, Mariah Carey, P. Diddy och Jay-Z för att nämna några.