Dilamm- och sparrisveckor på Göteborg

Dilamm- och sparrisveckor på Göteborg

Den 24 april till 6 maj erbjuder Restaurang Göteborg en meny i vårens tecken med mycket lamm och sparris i smakrika kombinationer.

Dilamm & sparrismeny

Vit sparris med löjrom och sås på brynt smör.
Vinrekommendation: 2008 La Singuliere Chablis Premier Cru.

Grillad grön sparris med smörad lammbuljong smaksatt med tryffel. Serveras med Pata Negra och tomat.
Vinrekommendation: 2009 Virgin Earth Pinot Noir.

Dilammsadel och lammläggsragu med getost- & potatisterrin, ramslökskräm och lammsky.
Vinrekommendation: 2008 Rosso di Montalcino.

Vaniljparfait med inkokt rabarber, hallon och rostad mandel.
Vinrekommendation: 2010 Massolino, Moscato d´ Asti.

Pris per person 495:- exklusive vinpaket.
Pris per person 890:- inklusive vinpaket.


Mer information och bilder: Restaurang Göteborg

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.