Dilamm- och sparrisveckor på Göteborg

Den 24 april till 6 maj erbjuder Restaurang Göteborg en meny i vårens tecken med mycket lamm och sparris i smakrika kombinationer.

Dilamm & sparrismeny

Vit sparris med löjrom och sås på brynt smör.
Vinrekommendation: 2008 La Singuliere Chablis Premier Cru.

Grillad grön sparris med smörad lammbuljong smaksatt med tryffel. Serveras med Pata Negra och tomat.
Vinrekommendation: 2009 Virgin Earth Pinot Noir.

Dilammsadel och lammläggsragu med getost- & potatisterrin, ramslökskräm och lammsky.
Vinrekommendation: 2008 Rosso di Montalcino.

Vaniljparfait med inkokt rabarber, hallon och rostad mandel.
Vinrekommendation: 2010 Massolino, Moscato d´ Asti.

Pris per person 495:- exklusive vinpaket.
Pris per person 890:- inklusive vinpaket.


Mer information och bilder: Restaurang Göteborg