Foto: Djurönäset/Pressbild Foto: Djurönäset/Pressbild

Djurönäset öppnar renoverad spaavdelning

Djurönäset är i full gång med att göra spamiljön mer attraktiv. I projektet ingår utveckling av miljön vid inomhuspoolen, renovering av duschutrymmen samt invigning av en nybyggd spabar.
– Djurönäsets Skärgårdsspa ska kännas avslappnat och exklusivt på samma gång. Vi lyfter fram naturmaterial för att koppla samman ute- och innemiljöerna, säger Mats Alderbrant, sälj- och marknadschef.

Med ombyggnationen kommer det nya exklusiva och avkopplande fotbad vid poolområdet. Dessutom blir det helt nya möbler, vilstolar i fönsternischerna, en ny eldstad och en bar inne i spaområdet, som ska ge en bättre service till spagästerna. Spaavdelningen har under åren genomgått förändringar och utveckling för att möta den växande efterfrågan på avkoppling och weekends.

– Våra gäster värdesätter verkligen vår unika skärgårdsmiljö. Att de dessutom kan unna sig varma bad, simturer i poolen och att koppla av i en bastu gör vistelsen till en uppskattad minisemester, säger Mats Alderbrant.

Arbetet med att utveckla poolområdet har börjat och planeras vara klart i början av juli 2021 – lagom till att sommarsemestrarna börjar.

– Vi kommer att genomföra förädlingen så att vårt Skärgårdsspa inte behöver stänga under tiden. Vi har många dagspagäster som börjar sina morgnar med några längder i inomhuspoolen och vi hoppas att det inte påverkar dem allt för mycket.

Information