Eatery Gärdet ställer till med hundfest

När sommaren bär mot sitt slut passar Eatery Gärdet på att ställa till med hundfest. Under en dag kommer man att kunna ta del av kurser, smakrika hunddelikatesser, mingel och mycket mer.

Den 27 augusti kan du och din hund komma på hundkalas på Gärdet. Det är Eatery som står bakom denna dag, fylld med aktiviteter för din fyrbenta vän. Under dagen hålls bland annat en kurs för att stärka relationen mellan dig och din hund, samt förbättra din hunds självförtroende. Det bjuds även på hundglass från Hugo & Celine, en gedigen brunchbuffé för de tvåbenta samt smaskiga goodiebags för de fyrbenta.

Hundkursen hålls av hundinstruktören Lisa från Tassar i fokus och pågår cirka 45 minuter. Du kan anmäla dig till varje kurs som hålls på flera utsatta tider under dagen, och det är först till kvarn som gäller.

I den stora brunchbuffén ingår bland annat napolitanska pizzor och italiensk gelato. Detta och mycket annat kan man äta på Eatery Gärdets soliga uteservering eller inne i den mysiga restaurangen. Alla hundar bjuds på glass och goodiebags från Hugo & Celine.

Kalaset kostar 550 kronor per hund, med ägare. Boka och betala din plats senast den 17 juli för att bekräfta er plats.

Hundkurser
11.00
12.00
13.00
14.00
15.00