Eden inviger sommarsäsongen

Eden inviger sommarsäsongen

Den 1 maj passar Eden på att köra igång sommaren genom att öppna restaurangen och cocktailbaren. Den stora sommaröppningen sker den 22 maj, då resten av etablissemanget öppnar.

Eden inleder säsongen med att öppna restaurangen och cocktailbaren den 1 maj. Bastun är öppen från och med april, och den närliggande vinbaren på bryggan öppnar samtidigt som den stora sommarpremiären för Edens uteserveringar, den 22 maj.

I år fokuserar Eden ännu mer på huset och öppnar både sjömansbar och nattklubb inomhus, och en champagnebar längs husets ena kortsida. Också matkonceptet har uppdaterats och görs i år i samarbete med matkreatören Sally Voltaire. Medelhavsdoftande rätter står i centrum, inspirerade av sommaren och grönskan som omger restaurangen.

– Vi är otroligt glada att få välkomna alla till Stockholms bästa semesterdestination! Efter två år av experimenterande känns det som att vi på riktigt hittat rätt och går delvis tillbaka till rötterna med mer fokus på vår fantastiska sjövilla. På Eden kommer besökare kunna avnjuta alla sommarens dagar och kvällar ute i grönskan, för att sedan leta sig in i huset och dansa sig genom natten, säger Love Garpendal, innehålls- och kommunikationsansvarig på Eden.

Information
Visa på karta
  • Datum
    1 maj och 22 maj
  • 22 maj (onsdag) Nästa tillfälle