Eden

4,2
5 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Eden
4,2
5 betyg
Eden i en mening: Sommaröppen restaurang med barer, bastu, klubb, spelningar och kajakuthyrning.

Grönskande sommaroas

I en sekelskiftesvilla på Smedsudden, "ett stenkast från verkligheten", ligger denna lummiga oas som har blivit en sommarfavorit för många stockholmare. Till Eden kommer du lika mycket för att äta som för att dricka drinkar, lyssna på dj:s och hänga i solen. De har även bastubad och uthyrning av kajaker.

Edens trädgård breder ut sig på den lilla halvön intill Västerbron och Rålambshovsparken. I den charmiga villan ligger restaurangen, som serverar medelhavsrätter med lokala råvaror och som då och då bjuder in till spännande gästspel. Här finns även flera uteserveringar och barer mitt i grönskan, däribland en rombar och nattklubb inomhus samt uteserveringen Solsidan, komplett med champagnebar. På bryggan nedanför huset hittar man vinbaren Bastun, där man både kan bada bastu, dricka vin och äta lättare mat med utsikt över Riddarfjärden. När vädret tillåter öppnar den stora terrassen med det passande namnet Solen, och den bohemiska trädgården Dungen går att hyra för exempelvis företagsfester.

Bortsett från mat och dryck satsar Eden även på olika events. Här arrangeras allt från konserter till dagsfester, och vill man paddla så kan man även hyra kajak och ge sig iväg på vågorna, något som passar både privatpersoner och företag.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
5

Recensioner av Eden

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag är verkligen så tacksam för att ett ställe som Eden öppnat upp i stan. God mat, otrolig stämning, bastu, konserter. Mitt i lummiga rålis finns denna sommaroas, väl värt ett besök för middag, bara ta ett glas, eller också passa på...

Jättefint ställe med bra service. Åt middag där och skulle egentligen sitta ute men det blåste lite för mycket, blev då positivt överraskad över hur mysigt det var där inne! Maten var god men inte wow, därav 4 av 5 denna gång. Vi sa att...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
5

Representerar du Eden?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Eden?

Vi har klassificerat Eden som:

  • Rombar
  • Vinbar
  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på Eden?

Eden ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på Eden?

På Eden serveras bland annat:

  • Smårätter
  • Medelhavet

Vilka typer av aktiviteter finns på Eden?

På Eden hittar du bland annat:

  • Kanot

Har Eden uteservering?

Ja, Eden har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Var ligger Eden?

Eden ligger på Smedsuddsvägen 23, 112 35, Kungsholmen. I närheten ligger Marieberg, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Fridhemsplan (ca 800m).