Emma Shields. Pressbild. Emma Shields. Pressbild.

Emma Shields öppnar pop-up i Teatern

Under en månads tid gästas Teatern i Ringen av det nya konceptet Folk by Emma Shields. Här kommer Kockarnas kamp-deltagaren bjuda på klassiska svenska rätter i modern tappning.

Mellan den 19 oktober och 15 november får foodcourten Teatern besök av ytterligare ett matkoncept. Kockarnas kamp-deltagaren Emma Shields öppnar sin pop-up Folk by Emma Shields, som kommer servera lyxigare snabbmat med nordiska smaker. Bland annat kommer det bjudas på moderna tolkningar av ostkaka och kroppkakor.

– Min ambition är att servera lyxig snabbmat med en nordisk grund som är tillgänglig för alla. Teatern är ett spännande format som passar bra för detta eftersom det ger mig chansen att möta en bred publik med ett stort matintresse. Det skiljer sig mycket från det jag brukar göra och det ska bli väldigt kul att prova, säger Emma Shields.

Emma har en bakgrund från flera krogar, som Djuret och Oaxen Krog, och har dessutom varit finalist i Årets Kock samt kommit på andraplats i TV4:s satsning Kockarnas Kamp. Folk by Emma Shields serverar lunch och middag veckans alla dagar med en begränsning på 250 måltider per dag.

Information

  • Period