Den 23-25 januari hyllar Broms det finska köttet. Tillsammans med Erik Berggren från Gourmetfood serveras utvalda styckdetaljer från Vasa.
Kvällens meny på ben:
Entrecôte 1 kg för 2 personer 459:-/p
Clubstek 400 g 299:-
T-benstek 1 kg för 2 personer 499:-/p
Utan ben:
Entrecôte 230 g 369:-
Entrecôte 230 g 299:-
Ryggbiff 200 g 249:-
Tillbehör:
Tomatsallad, bearnaisesås, haricots verts, pommes frites
Fler detaljer:
Råbiff på finskt ytterlår 175:-/235:-, med kapris, cornichons, dijonsenap
Sliders på hängmörad finsk entrecôte 55:- med dijonnaise, cheddar, karamelliserad lök
Oxkind bourguignon finland 239:- med enrisrökt fläsk, champinjoner, persilja
Vinerna är utvalda av Broms sommelier Caroline Polonius, i samarbete med Johan Lidby Vinhandel.