Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Broms

3,3
26 betyg
Redigera Broms
Broms

På kvarterskrogen Broms – Östermalmsbornas eget vardagsrum – serveras frukost, lunch, middag och brunch. Här finns en välfylld delikatessbutik, och man erbjuder även ett stort utbud av takeaway och catering.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
6 aug 2019

Broms är definitionen av ett okej ställe.
De har ju allt, frukost, lunch och middag. Stället ligger bra och inredningen är trevlig och stilfull. Personalen är ok, inte super men inte hemsk. Maten är god. Och de tillåter hundar (stort plus personligen). De gå... Visa hela »

27 dec 2014 · Uppdaterad

Broms är ett extremt välkommet tillskott i området kring Karlaplan där det ekar tomt på kvalitativa restauranger. Jag har ätit både frukost, lunch och middag ett par gånger här och blir alltid väldigt nöjd. Dessutom återkommer jag ofta... Visa hela »

31 jan 2017

Stort fan av Broms. Passar för alla tillfällen, frukost, lunch, aw eller middag. Bilden nedan är från senaste frukost besöket

Listad i: Frukostställen
7 mar 2018 · Uppdaterad

Uppdatering April 2019

Jag måste tyvärr sänka betyget till 3, nästan 2.... Det är på grund av den dåliga servicen! Vi var på brunch ett sällskap på 4 som väntade på att den sista skulle ansluta men fick ingen uppmärksamh... Visa hela »

2 feb 2021

Så trevligt för frukost såsom brunch, lunch och middag men föredrar nästan deli/fikadelen med charkuterier, nybakat bröd och säsongens grönsaker. Perfekt för ett trevligt helgstopp! Hade önskat några fler rätter och en mer varierad meny.

29 okt 2018 · Uppdaterad

Har varit här ett par gånger och alltid varit besviken. Antigen på maten eller servicen eller miljön. Om maten iaf var super så kanske det hade varit värt det men det är ordinärt och överprisat.
Det är kallt i lokalen, man kan inte sitta och... Visa hela »

14 maj 2020

Broms är min mening högst ok. Det funkar men är ganska "underwhelming". Kan gå in på massa detaljer men allt i sin helhet, så är verkligen ok det rätta ordet tror jag.

Listad i: Friend of dogs
6 mar 2019

Gillar Broms verkligen starkt! Bra service, alltid nöjd efter att jag gått därifrån och väldigt trevlig atmosfär i lokalen. Lite dyrt men samtidigt värt! Har än så länge endast testat deras lunch och middag men vill mer än gärna testa de... Visa hela »

25 maj 2019

Väldigt goda frukostar, helt ok luncher och tveksamma middagar. Frasiga mackor med ost eller leverpastej, turkisk yoghurt och en citrus sallad är den bästa starten på en morgon. Lite dyrt att föra det varje dag dock, iaf om det ska ske på Broms.

5 aug 2021

Vi lunchar ofta här, prisvärt och trevlig

23 jan 2019

Det här stället har alla förutsättningar, men tyvärr får man sällan ett bra bemötande och servicen är inte bra. Man blir inte sugen på att gå tillbaka.

29 mar 2015

En modernare kvarterskrog med både frukost, lunch, middag och liten deli/bageri där du kan köpa hem varor.
Jag tycker frukosten är en av de bättre jag ätit, du betalar ett fast pris så får du plocka från en fräsch "buffé", go... Visa hela »

19 sep 2016

Väldigt bra både för barhäng och mat.

12 jun 2018

God mat och riktigt bra uteservering. Lite för lugnt tycker jag.

14 dec 2017 · Uppdaterad

Är nog inte lika såld som många andra, det är gott och fräscht men saknar det där lilla extra här. Deras lax-sashimi är väldigt god, och oftast den jag äter när jag går dit.

7 sep 2015

Jag tycker fyran i snitt är passande. Framförallt eftersom det ibland är femstjärnigt och andra gånger är det knappt en svag trea. Eftersom jag hävdar att det är bättre att vara jämn än att ha toppar och dalar kan jag inte riktigt bestämma... Visa hela »

19 feb 2019

Har varit på Broms för middag och är dessvärre bara halvnöjd med mitt besök. Lokalen är hemtrevlig och ger en (lyxig) kvarterskrogs-känsla precis intill Karlaplan. Jag åt sashimi och den har jag inga specifika synpunkter på - goda smaker utan krus... Visa hela »

7 jun 2019

Bra lunchställe! (Bättre för lunch än middag). Sashimisalladen är riktigt god men inte supermatig. Annars är köttbullarna toppen goda!

10 aug 2015

Broms är en jättetrevlig restaurang som levererar på alla plan. Bäst är deras frukost men även deras lunch, brunch och middag är bra.
Händer även att jag svänger förbi och handlar i deras lilla butik där alla varor håller toppkl... Visa hela »

31 aug 2020

Har tidigare tyckt om broms väldigt mycket, men gårdagens besök förstörde tyvärr det mesta. För det första satt vi och väntade på en till person som skulle dyka upp, under denna tiden fick vi ingen fråga om vi ville ha något och dricka... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.