På kvarterskrogen Broms – Östermalmsbornas eget vardagsrum – serveras frukost, lunch, middag och brunch. Här finns en välfylld delikatessbutik, och man erbjuder även ett stort utbud av takeaway och catering.
Bakom Broms står krögaren Anna Bauer, som från början drev cateringfirma i sin egen källare i Bromma. Med flytten till Karlavägen breddades konceptet till bistro, delikatessbutik och catering. Här ska det inte kännas som en restaurang, utan istället lite som någons vardagsrum där man kan få allt från frukost till eftermiddagshäng, AW och middag. Restaurangen är även känd för sin helgbrunch. Här möts folk hela dagen, och till kvällen blir det lätt fullsatt.
Till frukost serveras frukostmackor på nybakat surdegsbröd, Broms populära avokadomacka, nyttig acaibowl, belgisk yoghurt, pain au chocolat, espresso och andra frukosttillbehör. Lunch och middag går i internationell bistrostil med asiatiska inslag, som lax sashimi, och du hittar även rätter som fransk gårdskyckling och biff rydberg. För den som hellre hämtar med finns hela à la carten som takeaway. Brunchen i sin tur innehåller allt från eggs benedict till Broms köttbullar och hamburgare.
Utöver mat serveras viner från hela världen, men också en gedigen drinklista med allt från klassiska till nya drinkar och avecer.
Från mitten av maj till slutet av september står uteserveringen öppen med en egen bar.