Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Broms

3,5 • 15 recensioner
Broms

Kvarterskrog, delikatessbutik och bageri i ett - populära Broms vid Karlaplan kan liknas vid Östermalms svar på Urban Deli. Här serveras mat från tidig morgon till sen kväll hela veckan, vilket innebär allt från frukost till middag, drinkar och matkassar att hämta med.

Broms har snabbt blivit en fullsatt favorit sedan stället öppnades av krögaren Anna Bauer, som från början drev cateringfirma i sin egen källare i Bromma. Med flytten till Karlavägen breddades konceptet till bistro, bageri, delikatessbutik och catering i ett och samma paket. Tanken är inte att det här ska kännas som en restaurang utan istället lite som någons vardagsrum. Och att Broms passar allt från frukost till eftermiddagshäng, AW, middag och populär helgbrunch märks. Här möts folk hela dagen, och till kvällen blir det lätt fullsatt.

Till frukost serveras frukostmackor, yoghurt, pain au chocolat, espresso och andra frukosttillbehör. Lunch och middag går i fransksvensk bistrostil med internationella inslag, som lax sashimi till lunchen och råbiff på kvällsmenyn. Här hittar du även fransk gårdskyckling från rotisseriet, delikatesser och maffiga desserter. Räkna även med bred vinlista, drinkar, kaffe och avec. Missa inte heller den breda brunchmenyn som serveras på helgen med allt från fattiga riddare till burgare och drinkar. Den som har bråttom möts av delikatessbutik och bageri på vägen in. Här kan du fixa allt från charkuterier till färskt bröd och blommor(!) samt hämta med take away. Sommaren lockar annars med häng på uteserveringen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 mar 2018

Superfräsch lokal och meny som ständigt förnyas! Personalen är riktigt trevliga och jag gillar verkligen delin där man kan köpa med sig favoriterna hem. Maten är fräsch och frukostsmörgåsarna grymma. Gillar att lyxa till det med lunch här, inte... Visa hela »

29 okt 2018

Har varit här ett par gånger och alltid varit besviken. Antigen på maten eller servicen eller miljön. Om maten iaf var super så kanske det hade varit värt det men det är ordinärt och överprisat.

Det är kallt i lokalen, man kan inte sitt... Visa hela »

31 jan 2017

Stort fan av Broms. Passar för alla tillfällen, frukost, lunch, aw eller middag. Bilden nedan är från senaste frukost besöket

Listad i: Frukostställen
27 dec 2014 · Uppdaterad

Broms är ett extremt välkommet tillskott i området kring Karlaplan där det ekar tomt på kvalitativa restauranger. Jag har ätit både frukost, lunch och middag ett par gånger här och blir alltid väldigt nöjd. Dessutom återkommer jag ofta... Visa hela »

23 jan 2019

Det här stället har alla förutsättningar, men tyvärr får man sällan ett bra bemötande och servicen är inte bra. Man blir inte sugen på att gå tillbaka.

14 dec 2017 · Uppdaterad

Är nog inte lika såld som många andra, det är gott och fräscht men saknar det där lilla extra här. Deras lax-sashimi är väldigt god, och oftast den jag äter när jag går dit.

12 jun 2018

God mat och riktigt bra uteservering. Lite för lugnt tycker jag.

2 feb 2019

Ett riktigt flopp tyvärr. Vi hade väntat oss en trevlig kväll med god mat och god service. Vi var sex personer som bokat bord på Broms. Förväntningarna var ganska höga men vi blev tyvärr rejält missnöjda. Det började med att Kalixrommen var slu... Visa hela »

19 sep 2016

Väldigt bra både för barhäng och mat.

29 mar 2015

En modernare kvarterskrog med både frukost, lunch, middag och liten deli/bageri där du kan köpa hem varor.

Jag tycker frukosten är en av de bättre jag ätit, du betalar ett fast pris så får du plocka från en fräsch "buffé"... Visa hela »

7 sep 2015

Jag tycker fyran i snitt är passande. Framförallt eftersom det ibland är femstjärnigt och andra gånger är det knappt en svag trea. Eftersom jag hävdar att det är bättre att vara jämn än att ha toppar och dalar kan jag inte riktigt bestämma... Visa hela »

10 aug 2015

Broms är en jättetrevlig restaurang som levererar på alla plan. Bäst är deras frukost men även deras lunch, brunch och middag är bra.

Händer även att jag svänger förbi och handlar i deras lilla butik där alla varor håller t... Visa hela »

14 jan 2017

Blandad känsla. Trevlig miljö men inte alltid klockren mat.

20 feb 2015

Ett mycket bra ställe som därmed ofta är fullt. Man behöver boka en stund i förväg och luncherna är galet populära. Ett extra plus för att det även går att äta frukost samt att man kan köpa take-away. Menyn är bra utan att vara f... Visa hela »

17 jul 2017

Endast beställt mat härifrån men maten kom snabbt och det var saftigt och gott =) så kan rekommendera detta