En sjuårig lång dröm

I maj firar butiken TurQuoise 7 år som ett levande forum med indiska influenser. Här ifrån har inredning, möbler och accessoarer varit i fokus - handplockade produkter som grundaren Elina Lehtimäki tagit till sitt hjärta. Hennes turkosa dröm har länge varit hennes färggranna vardag.

- Jag har gjort det till ett sätt att leva, inte bara ett jobb, berättar Elina Lehtimäki när hon gästar Malous program 'Efter tio' på TV4 i slutet av mars månad.
I programmet berättar hon om hennes årliga resor till Indien där hon hämtar hem alla sina varor ifrån. Elina är dock mer kreativ än att hon bara importerar indisk design.
-Det här är indiskt, fast på ett nytt sätt. Jag visar att det inte behöver vara krimskramsigt. Nu har jag dessutom anpassat det för den skandinaviska kunden.
Kreativitet och en brinnande passion har resulterat i en lojal kundkrets och i vår syns Elinas koncept lite överallt. Medverkandet i TV var bara en av många aktiviteter som hon företagit sig denna säsong. Bland annat kommer hon att synas i modetidningarna Tara och Damernas värld.

Se hela intervjun med Elina på 'Efter tio' här.

Läs mer om TurQuoise här.