Etage - Ny klubb på Fasching

Fasching som nu är inne på sitt femte decennium har öppnat upp sina dörrar för en ny klubb vid namn Etage som kommer skicka ut glödheta vibes inom allt från hiphop, funk, RnB och dancehall varje fredag under hela sommaren.

På premiären den 2 juli så kommer tre stycken tunga dj-akter att turas om för att få publiken att slänga dansskorna upp i taket, och det är inga mindre än Russian Spring Break, Dj Crona och Dj Spaxx. Men som om det inte var nog så har Etage bjudit in svenska hiphop-bandet Gorilli (som gjort succé med den populära låten "Alla Gillar Brudar") för att starta kvällen med en liveakt för att sätta stämningen i rätt läge.

Bakom denna klubbsatsning ligger Motown Lounge som förra sommaren höll sitt fort på Layer Cake Lounge. Denna sommar höjer de nivån genom att bjuda in nya djs för varje fredag och på listan ser vi kända namn som B-line, Cocotaxi, The Soul Lounge och Dj Preview.

Etage klubbarrangörer Ajje Skoghag, Miguel Bonett och Jazz Kamal lovar en kärleksfull och glädjefylld sommar i positiv anda där det bästa från alla världar möts för att under samma tak njuta av rytmiska och sköna vibrationer som går direkt in till hjärtat.

- Till varje fredag har vi letat fram tre stycken grymma djs, alltid inom hiphop-, funk- och RnB-hållet. Och tillsammans med alla sköna gäster hoppas vi skapa riktigt stark energi som gör klubbsommaren 2010 värd att minnas lite extra, säger Miguel Bonett.

Fasching | 23-04 | 20 år | 100 kr