Ett Hem öppnar exklusiva lägenheter för långtidsboende gäster

I över tio år har Ett Hem välkomnat gäster till sitt unika hotellkoncept på Östermalm, där hållbarhet och exklusivitet går hand i hand. Den 1 september slår duon bakom hotellet upp dörrarna till tre lägenheter på Sköldungagatan 6, designade för långtidsboende hyresgäster. 

De nya lägenheterna ligger alldeles intill Ett Hem och är fördelade på två plan. Liksom hotellet präglas de av genomtänkt design, elegans och hållbarhet i såväl inredning som integrerad teknik. De nya hyresgästerna har en separat ingång samt tillgång till hotellets övriga byggnad med fullt utrustat gym, kök, sällskapsytor, trädgård, wellness och yogastudio. 

Bakom hotellet och de nya långtidslägenheterna står ägarinnan Jeanette Mix och den brittiska designern Ilse Crawford, ägare och kreativ chef på Studio Ilse. 

– Jag är glad och tacksam över att få möjligheten att vara med på Ett Hems resa och att få fortsätta vårt arbete med att utveckla och förbättra upplevelsen i Ett Hems värld. Lägenheterna rymmer allt man kan behöva för en längre vistelse och ger känslan av ett eget hems bekvämlighet och hotellets omhändertagande. De unika lägenheterna har fått samma värme, komfort och design som rummen och miljöerna i grannhusen, och är ett hem långt hemifrån men med Ett Hems komfort, bekvämlighet och gästfrihet, säger Ilse Crawford i ett pressmeddelande.