Ett Hem

Top 100
5,0
10 betyg
$$$
Hotell
Restaurang
Ett Hem
5,0
10 betyg

Letar du efter en annorlunda hotellupplevelse har du hamnat helt rätt på Ett Hem. En gammal privatbostad från 1910 har här renoverats och förvandlats till ett personligt hotell med individuella rum och ett orangerie mitt i en egen stadsoas. År 2022 utökades hotellet med ännu en byggnad och rymmer numera allt som allt 22 rum. 

Ett hem, som har hyllats internationellt, rymmer allt från kök och bibliotek till gym, bastu och bekväma detaljer. I den vackra innergården kan man äta frukost, lunch och middag. Köket utgår från tillgänglighet på råvaror dag för dag. På rummet hittar den moderne resenären bland annat iPads samt vackra och lyxiga material. Även icke-boende gäster kan äta på hotellet i mån av plats (ring för att höra om tillgänglighet). Det går också att boka hela huset eller en hel våning.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
10

Recensioner av Ett Hem

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Magiskt! Uppfyllde alla mina förväntningar med råge. Åt en långlunch med 4 rätter plus mellanrätter och precis allt var lika gott! Servicen var varm och personlig och alla runt bordet njöt lika mycket! Hela miljön är precis så välkomnan...

Ett hem känns som… ett hem. Ett hem med utsökt inredning och himmelsk mat som skriker ”bra råvaror”. Allt känns lyxigt och man känner sig som en lite bättre människa av att bara vara där.

Jag var där när jag fixade konfe...

·

Utan tvekan Sveriges bästa hotell enligt mig, och förmodligen ett av världens bästa. Det är den bästa upplevelsen jag själv har haft iaf.

När du ska komma in i porten, som leder till den trevliga innergården och vidare till entrén, plinga...

Sinnessjukt trevligt ställe - svårt att sätta ord på hur fantastiskt det kan vara att tillbringa en kväll på magiska Ett Hem. Obs. du behöver inte bo över för natten, likafullt är en tillbringad kväll... oslagbar?!

Bästa hotellupplevelsen i Stockholm. En ny nivå av klass när det kommer till allt - rummen, maten, servicen. Hemtrevligt när det är som lyxigast och bäst. Dyrt men värt varenda krona för att fira något speciellt eller bara få ett magiskt dygn.

Älskar man som jag lyxiga boutiqehotell så är Ett hem ett måste. Man behöver inte sova en natt för att få uppleva det underbara med Ett Hem. En frukost, lunch eller middag funkar lika bra.
Jag bodde på hotellet en natt och åt middag kvällen...

Listad i: Favoriter

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
10

Representerar du Ett Hem?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Ett Hem?

Ett Hem ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av stämning är det på Ett Hem?

Vi skulle beskriva stämningen på Ett Hem som mysig och lite lugnare.

Serverar Ett Hem lunch?

Ja, Ett Hem har lunchserveringar.

Var ligger Ett Hem?

Ett Hem ligger på Sköldungagatan 2, 114 27, Östermalm. I närheten ligger Östra station, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Tekniska Högskolan (ca 200m).