Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Letar du efter en annorlunda hotellupplevelse har du hamnat helt rätt på Ett Hem. En gammal privatbostad från 1910 har här renoverats och förvandlats till ett personligt hotell med tolv individuella rum och ett orangerie mitt i en egen stadsoas. År 2022 uttökades hotellet med ännu en byggnad, och ytterligare rum.

Ett hem, som har hyllats internationellt, rymmer allt från kök och bibliotek till gym, bastu och bekväma detaljer. I den vackra innergården kan man äta frukost, lunch och middag. Köket utgår från tillgänglighet på råvaror dag för dag. På rummet hittar den moderne resenären bland annat iPads samt vackra och lyxiga material. Även icke-boende gäster kan äta på hotellet i mån av plats (ring för att höra om tillgänglighet). Det går också att boka hela huset eller en hel våning.

Användarbilder på Ett Hem Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Ett Hem av Adam L.
  • Bild från Ett Hem av Adam L.
  • Bild från Ett Hem av Anna G.
  • Bild från Ett Hem av Anna G.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 feb 2017 · Uppdaterad

Utan tvekan Sveriges bästa hotell enligt mig, och förmodligen ett av världens bästa. Det är den bästa upplevelsen jag själv har haft iaf.

När du ska komma in i porten, som leder till den trevliga innergården och vidare till entrén, plinga... Visa hela »

16 okt 2018

Sinnessjukt trevligt ställe - svårt att sätta ord på hur fantastiskt det kan vara att tillbringa en kväll på magiska Ett Hem. Obs. du behöver inte bo över för natten, likafullt är en tillbringad kväll... oslagbar?!

3 mar 2018

Älskar man som jag lyxiga boutiqehotell så är Ett hem ett måste. Man behöver inte sova en natt för att få uppleva det underbara med Ett Hem. En frukost, lunch eller middag funkar lika bra.
Jag bodde på hotellet en natt och åt middag kvällen... Visa hela »

17 okt 2020

Bästa hotellupplevelsen i Stockholm. En ny nivå av klass när det kommer till allt - rummen, maten, servicen. Hemtrevligt när det är som lyxigast och bäst. Dyrt men värt varenda krona för att fira något speciellt eller bara få ett magiskt dygn.

1 jul 2022

29 jul 2022

Listad i: Favoriter
25 aug 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.