Vid årsskiftet skalade Prospero upp i storlek då de tog över krogens grannlokal, och lämnade samtidigt konceptet med avsmakningsmenyer för att satsa på en lekfull à la carte. Den 22 mars lägger man dock menyn åt sidan då restaurangen för en kväll gästas av kockarna Marion Ringborg och Georgia Lahiff, som bjuder in till en kulinarisk upplevelse med både mat och dryck.
Marion, som bland annat stod bakom restaurangen Garba, driver numera egna mat- och konstprojektet Studio Marion. Georgia har arbetat inom matbranschen världen över, och är idag baserad i Rom där hon huvudsakligen lagar mat till konstnärscommunityt. De båda kockarna jobbade tillsammans på restaurang Spring i London för närmare tio år sedan, och nu sammanstrålar de igen för en enda kväll på Prospero. För gästerna väntar en fast meny à 850 kr med tillhörande dryckespaket (valfritt) à 650 kr, som finns att boka i två olika sittningar.
Pop up:en på Prospero bokas genom att mejla [email protected].