Prospero

3,3
4 betyg
$$$
Restaurang
Prospero
3,3
4 betyg

På Prospero i Sibirien lever kockarna och ägarna David Arvidsson och Niklas Näselius efter säsongerna. Här serveras à la carte gjord på lokala råvaror i säsong, och med inspiration från hela världen.

I enkla och avskalade lokaler i Sibirien dukas det fram gedigna middagsupplevelser flera kvällar i veckan. Säsongerna sätter tonen för både mat och vin, och i köket jobbar kockarna med lokala råvaror som noggrant valts ut för bästa smakupplevelse. Menyn varierar så ofta som dagligen, beroende på vilken riktning kreativiteten tar för kvällen, och innefattar olika snacks samt rätter i både mindre och större format.

Att jobba hållbart och med närodlade råvaror är viktigt för gänget på Prospero, som serverar vällagad à la carte i skön atmosfär. Ägarduon vill att ett besök här ska kännas som att komma hem till en god vän på middag, bara att vännen visar sig vara en väldigt skicklig kock.

Det är maten, servicen och upplevelsen som står i fokus på den intima restaurangen på Roslagsgatan. Inredningen är av det enklare slaget, men håller en genomtänkt linje vad gäller materialval, färger och snitt, med tunga draperier, trä- och skinnstolar, målade betongväggar och mörka träbord.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
4

Recensioner av Prospero

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Vad hände här?! Är det kockens kusin som hoppat in i köket under Corona-tider? Efter att ha läst recensioner som den i DI Weekend där maten hyllas till skyarna, var mina förväntningar något uppskruvade. Att de inte möttes är en underdrift - ing...

·

Detta till synes ödmjuka lilla hak är troligare att man passerar än att lockas glida in på en spontanare. MEN. Vilken smakresa de bjuder på för de som upptäckt denna (än så länge) doldis. Varje rätt är en explosion av intryck med kombina...

Hade höga förväntningar på Prospero men blev tyvärr väldigt besviken. Trist interiör och enkla smaker. Alla rätter som erbjöds hade vi kunnat tillaga hemma lika gott eller godare.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
4

Representerar du Prospero?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Prospero?

Prospero ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på Prospero?

På Prospero serveras bland annat:

  • Fusion
  • Smårätter
  • Internationellt

Var ligger Prospero?

Prospero ligger på Roslagsgatan 21, 113 55, Vasastan. Närmsta tunnelbana är Odenplan (ca 700m).