Familjeliv, poddar och mat på Fotografiska

Den här veckan är det fullt schema på Fotografiska. Allt från sociala relationer till utställningar, musik och en dokupodfestival med Sveriges Radio står på agendan.

BiWeekly
På torsdag blir det premiär för BiWeekly, en fest som kommer att hållas varje torsdag där besökarna kan ta del av Fotografiskas utställningar i social inramning. Kvällen hålls av värdparet Sofia Ledarp och Tobias Norenstedt som även ger en guidad visning i Erik Johanssons utställning. Musse Hasselvall finns som kompis i baren och DJ Olga och bicycle beats står för musiken. Allt ingår i entréavgiften.

DokuPodd 2016
Poddar och radiodokumentärer är hetare än någonsin. Lördagens helkväll DokuPodd 2016 arrangeras tillsammans med SR och bjuder på allt från spökhistorier till brottsdokumentär och legendarisk musikjournalistik. Det blir tio programpunkter på tre scener kombinerat med Fotografiskas utställningar, matutbud och dj:s (se nedan). Läs mer om Dokupodden här.

Helgen på Fotografiskas bar
17/3 - DJ Olga
18/3 - Viktor Brobacke, Nikki Pryke & Funky Loffe

Fotografiska bjuder även på guidade visningar genom utställningarna som avgår från baren kl 18, 19 & 20. Visningarna kostar inget utöver entréavgiften.

19/3 - Choco Canel



Veckans utställningar
Erik Johansson, Imagine: Created Reality
Monika Macdonald, In Absence
The Walther Collection, Time and Again: Photography from The Walther Collection
Maria Friberg, Erna
Thomas Wågström, På Jorden

Mer information: Fotografiska