Fira fyraårsfest med klubb 2.35:1 på Berns

Nattklubben 2.35:1 fyller fyra år den 13 november och bjuder in till storslagen fest! Med japanskt tema och heta dj-uppträdanden blir det en fulladdad kväll med skön stämning inne på Berns Salonger.

De som står för musiken är artister som svenska Minilogue, som för ett par år sedan släppte det omskrivna succéalbumet Animals. Minilogue är inte bara kända för sin musik, utan börjar även bygga upp gott rykte inom konstvärlden. Klubb 2.35:1 får också besök från den uppskattade artisten Kuniyuki Takahashi, mer känd som Koss. Han har rest hela vägen från Tokyo för att för första gången inta den svenska scenen. Liveakterna som Minilogue och Koss bjuder på skapar en svårslagen musiksammansättning.

Ett unikt uppträdande som detta passar som handen i handsken för klubb 2.35:1. Klubben har nämligen en stark profil inom genren högklassig elektronisk house och även utvald techno, soul och hip hop. Förebilder är klubbar i Berlin, Paris och Tokyo och man har som ambition att genom 2.35:1 sätta Stockholm på den globala nattlivskartan.

- Stockholms nattliv är föränderligt och vi kan lova att 2.35:1 kommer att spela en stor roll i förnyelsen även nästa år. Det här är startskottet på ett år som kommer att fyllas av vågade och exotiska fester, internationella toppartister och dans i världsklass, säger Martin Kling, nattklubbschef.

Berns Salonger | Klubb 2.35:1| 23 år | 23-05 | 180 kr |