FoKo Art to Go i Sturegallerian

Föreställ dig en marknadsplats full med konst. Där alla sorters konsttekniker ryms under ett och samma tak. Där en bred konstpublik får mötas och hitta sin favorit bland ett brokigt utbud verk. Den 5-28 april är FoKo Art to Go tillbaka, för sjunde året i rad.

FoKo Art to Go presenterar en hel marknadsplats som rymmer olika konstformer, tekniker, stilar och prisklasser. Totalt rör det sig om ett 40-tal konstnärer och runt 350 verk. I år välkomnar Sturegallerian alla konstintresserade att ta del av FoKo Art to Go.

Pristaket ligger traditionsenligt på 16 000 kr - en regel som infördes redan vid start för att öppna upp för konstnärer, konststuderande och ännu inte etablerade konstutövare en chans att få visa upp och sälja sin konst under enkla former. Dessutom lockar detta en bred konstpublik att hitta en favorit till ett rimligt pris. Konstverken får köparna (som namnet avslöjar) ta med hem direkt.

Den 5 till 28 april är det alltså Sturegallerians tur att få visa upp och sälja de olika konstverken. Och marknadsplatsen delas upp i tre omgångar då konst och konstnärer byts ut. Omgång ett: 5-12 april, omgång två: 13-21 april och finalen: 23-28 april.
Marknadsplatsen är helt jurybefriad - den konstnärliga bedömningen överlåts helt till publiken.

Foto: Olja- och akrylmålning på linneduk av Peter Sherman

FoKo Art to Go | Sturegallerian | 5-28 april | mån-fre 10-19, lör 10-17, sön 12-17 |

Fri entré