Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sturegallerian

4,3
7 betyg
Redigera Sturegallerian

Sturegallerian är en varierad handelsplats. Här hittar du alltifrån Designtorget, Sand och Twilfit, till Sturecompagniet, Sturebadet och Tures. Den mest gemensamma faktorn är att de flesta butiker är exklusiva. Gallerian går genom tidigare bakgårdar från mitt på Stureplan till Grev Turegatan 9. Den är ca 13 000 kvm stor, inklusive Sturebadet och Sturecompagniet.

Användarbilder på Sturegallerian Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
8 nov 2018

Likt många andra är detta en av favorit galleriorna! Man får lyx i både butikerna, restaurangerna och själva gallerian i sig.

Dom har allt här både för både dam och herr, även fast storleken på gallerian inte är den stö... Visa hela »

2 dec 2020 · Uppdaterad

Den bästa gallerian i mitt tycke. Zara-butiken är den bästa i Sthlm, det finns även en massa andra bra klädbutiker som inte är kedjor. Trevliga ställen för aw’s och givetvis Sturehof. Gallerian är fräsch och det finns ändå hel del ä... Visa hela »

25 aug 2018

Superbra och lyxig galleria mitt i Stockholm. Kanske en av de bästa!

Fokus här är kanske lyx, både när det kommer till restauranger och butiker - men det är ju bara trevligt! Införskaffat både presenter till mannen och diverse trevligt till mig sjä... Visa hela »

7 jul 2015

För sin storlek är detta Stockholms klart bästa galleria. En hel del spännande butiker och även restauranger gör det till ett måste för alla att någon gång besöka.

6 jul 2015

För många, inklusive mig själv, fungerar denna galleria som passage. Dock finns det nu för tiden mycket här som gör det värt att stanna upp. En bra mix av affärer och en del starka matställen samt den vackra innegården gör att den nu får... Visa hela »

3 sep 2021

27 feb 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.