Pastis och party är det som står i fokus när The Hills på Götgatsbacken fyller fem år. I dagarna tre ska det firas på franskt vis, och på lördagen kulminerar det hela i en stor fest.
Den 13–15 mars blir det franskt party på The Hills, som slog upp portarna när pandemin precis hade startat. De senaste fem åren har restaurangen utvecklats till en välbesökt bistro för både stammisar och nya gäster. Under jubileumsdagarna serverar köket sin stående prix fixe-meny med tvårätters eller trerätters till bra pris. Klassiker som tartar och moules frites varvas med rätter från griffeltavlan, där vårens råvaror står i fokus.

– När vi öppnade för fem år sedan ville vi skapa en svensk bistro med franska influenser mitt på Söder och en plats där man skall känna sig välkommen när som helst på dagen för en kaffe, ett glas vin eller en spontan måltid. Nu har vi förverkligat det tillsammans med våra underbara gäster och nu vill vi fira det med tre dagar av genuint härligt parisiskt bistroliv, säger Klara Kvarnbäck, restaurangchef på The Hills.

Lördagen blir en heldag av fest, där bland annat ostron à la Paris serveras från ostronvagnen utomhus och stammisvänner bjuder på musik bakom skivspelarna. I glasen serveras bland annat pastis, bubbel och den ikoniska aperitifen Kir. Under alla tre dagar välkomnas gäster att ta del av både lunch och middag, där drop-in gäller men bordsbokning också är möjlig.