The Hills

4,4
5 betyg
Restaurang
Hemsida
Instagram
The Hills
4,4
5 betyg
Hemsida
Instagram

Agenturen Salomonsson Agency och krogprofilen Kenneth Hallström driver restaurangen The Hills tillsammans, som ligger i La Collines gamla lokaler på Götgatan 29.

Föreslå ändringar

Recensioner av The Hills

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 nov. 2023

Åt en tisdagslunch här när snön föll utanför fönstret. Vi hade inte bokat bord och fick ett högt barbord precis vid fönstret. Vi tog varsin halv matjesill rallrik som var oväntat stor och mättande för att vara en 1/2 portion. Och mycket go... Visa hela »

12 aug. 2021

Främst varit här för vin, väldigt bra viner på glas! Stor uteservering. Testade senast en förrätt och dessert när jag var här och drack vi . Båda var otroliga, ser fram emot en middag här inom kort! Åt aranchini med Karl-Johansvamp som v... Visa hela »

2 nov. 2022

Trodde det skulle vara en turistfälla pga läget, men så god mat! Personalen var gullig och verkade också vara väldigt snälla och glada mot varandra, vilket verkligen höjer bedömningen. Superfin inredning, kommer gå dit igen. Lite väl dyrt som stam... Visa hela »

30 aug. 2021

Första gg., om någonsin får man riktiga 'pommes frites',
inte av potatispulver, utan.....
Tartarn' fylld av smak!!
Servicen uppmärksamt och vänligt!!
Tom bebisarna trivs!!

10 mars 2022