Söderbelägna Freyja hyllar den svenska skogen med en exklusiv meny. Foto: Pressbild. Söderbelägna Freyja hyllar den svenska skogen med en exklusiv meny. Foto: Pressbild.

Freyja bjuder in till skog- och viltdagar

Lisa Melin Johansson, Content Writer SE, Thatsup Lisa Melin Johansson, Content Writer SE, Thatsup
Lisa Melin Johansson

Freyja firar man hösten med en hyllning till den svenska skogen och alla dess godsaker. Den 24–26 oktober blir det skog- och viltdagar på restaurangen, som drivs av Stureplansgruppen.

Skog- och viltdagarna innefattar en exklusiv meny med tre rätter baserade på det godaste som naturen har att erbjuda för säsongen. På ingredienslistan hittas bland annat viltbuljong, trattkantareller, renrostbiff och hjortron.

– Finns väl ingen större hyllning än det? Vi har plockat bär och svamp, vi har slaktat ren och kokat buljong för att skapat tre rätter på det bästa vi hittar just nu, säger Emma Shields, kreativ ledare på Freyja.

Bord till skog- och viltdagarna på Freyja bokas via restaurangens hemsida.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.