Freyja

3,8
23 betyg
$$$
Skybar
Restaurang
Freyja
3,8
23 betyg

Gudinnan Freyja har fått ge namn åt restaurang som är Stureplansgruppens första etablering på Söder. Här håller man öppet sju dagar i veckan för både lunch och middag, med såväl svenska som internationella smaker. Man satsar även på grönsaker, utan att för den sakens skull vara en vegetarisk restaurang. Sommartid lockar den stora takbaren där hela 400 personer får plats, med utsikt över Riddarfjärden och Gamla stan.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
23

Recensioner av Freyja

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Älskar detta ställe! Denna pärla ligger med en dold uppgång precis i närheten av slussen. Så trevlig och kunnig personal. Varit här både vardag och helg, sommar och vinter. Allt har sina för och nackdelar. Sommaren är otrolig med utsikten. På...

Bara varit här på AW, men det är kanon! Otrolig utsikt över Stockholm, på sommaren är takterrassen fantastisk. Trevlig personal och bra läge. Vill definitivt hit och prova maten!

Listad i: AW!!
·

Vackert och riktigt bra! Allt från snacks till varmrätt till dessert var gott. Också väldigt prisvärt med huvudrätter på 230-350 kr. Stark fyra men jag återkommer när terrassen öppnat och då är det gissningsvis en femma som gäller...

Riktigt häftigt ställe! Var här o tog ett glas med mina kompisar ute på takbaren, utsikten kommer man ju inte undan med! Enda som var lite tråkigt är att det fanns få platser där ute. Men ska absolut tillbaka dit o testa deras mat som jag har hört ska...

·

Jag ÄLSKAR Freyja.
Var här på en lååång söndagslunch och det var ta mig fan en av dom trevligare luncherna på länge.

Det hela börjar med när man kommer upp i lokalen, det är som att man befinner sig i en anna dimension. B...

Vi körde drink på @freyjasoder på deras uppvärmda utomhusbar🎉. Baren är inglasad och känns faktiskt väldigt mysigt nu på vintern. Absolut, magisk utsikt. Servicen är riktigt bra, extra plus för det. Jag älskar hur de döpt sina drinkar, j...

Listad i: Bra drinkar
·

Freyja!

Du går in genom en port bredvid restaurangen Akkurat, tar hissen upp och plötsligt är du i en helt enorm takbak och restaurang. Att detta har kunnat byggas på en redan befintlig plats har jag svårt att greppa.

När du kommer upp har du den m...

Utsikten vinner man på alla gånger, 5++. Besökte endast Söder denna gång och har inte fått chans att prova maten än. Baserat på tidigare utlåtande av mat tror jag detta kan vara nyckeln till att jag drar upp mitt betyg, och trots en trea är jag...

·

Har bara varit på takbaren och druckit drink, och viben här va toppen. Goda drinkar med finurliga namn och fantastisk utsikt.

Fantastiska lokaler! Kanonduktig och superbra sommelier! Maten klart god, men inte helt kanon, blir säkert fantastisk den med, när de ”lagat in sig”.

Underbar takterrass med otrolig vy och goda drinkar. Har inte provat maten så den kan jag inte uttala mig om ännu, men personalen var mycket trevliga och service-minded och jag vill definitivt gå tillbaka.

En takbar med vacker utsikt är ju aldrig fel. Låt oss börja med det. Också kul att Södermalm fått ett tillskott i takbarsutbudet.

Vi var här för after work en lite mulen torsdagskväll och blev givetvis imponerade av den vackra utsikten. Freyja...

ÄNTLIGEN blev det av att besöka Freyja!
Lunch, kroppkaka fylld med Havgus 24, mangold, bakad lök och smörad nässelbuljong. Till det ett trevligt orangevin från Argentina.
Fantastiska smaker på precis allt, och samtliga komponenter passade perfekt ihop. H...

Jag tror jag kan övertalas! Jag gillar konceptet att bygga på höjden! Lokalen är 360 vilket gör att du ser hela Stockholm. Längtar till att uteserveringen öppnar.

Jag är inte helt såld på maten och hade önskat ett större alkoho...

Wow! Mkt bra restaurang som lagar efter säsong och svenska råvaror. Imponerande service och lokal

Maten var otroligt god och takterrassen är magisk. Mycket bra service och coola lokaler! Ett litet minus för mig är att det är så stora lokaler med otroligt mycket folk, vilket ger det en lite rörig känsla.

Väldigt fin lokal och trevlig personal. Maten jättegod, har ätit både luncher och middagar. Bardelen hade kunnat kännas mer inbjudande, speciellt som takbaren inte alltid är öppen (varför?).

Helt okej. Lätt överskattad och överprisad meny. Fantastiska lokaler på bra läge. Vilken utsikt!

👍🏽 Inredning, utsikten, utebaren
👎🏽 dyrt OCH små portioner, stressad personal
= tre besök räcker för min del, finns bättre och mer prisvärda restauranger i närheten trots att man missar utsikten

Texten har översatts automatiskt.

Jag har fått den mest förödmjukande behandlingen - jag kommer ALDRIG tillbaka igen (efter 3x ätande och flera gånger drickande).... HEMSKT..., jag kanske hade otur... Men den här upplevelsen får mig att rysa av ilska

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
23

Representerar du Freyja?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Freyja?

Vi har klassificerat Freyja som:

  • Skybar

Vilken typ av mat serveras på Freyja?

På Freyja serveras bland annat:

  • Skandinaviskt

Vad kostar det att äta på Freyja?

Freyja ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Freyja uteservering?

Ja, Freyja har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Serverar Freyja lunch?

Ja, Freyja har lunchserveringar.

Var ligger Freyja?

Freyja ligger på Hornsgatan 18, 118 20, Södermalm. I närheten ligger Slussen. Närmsta tunnelbana är Slussen (ca 200m).