From Midsommarkransen with Love

From Midsommarkransen with Love

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Ok. Så här är det. Så här blir det. För en kväll (och bara en kväll) lägger vi mackorna åt sidan och kör all in på ALLT. Massa supersmaskiga smårätter och massa supersmaskigt naturvin i stora lass. Helvete vad det ska ätas och drickas. Ingen ska gå hem hungrig och ingen ska gå rakt, bildligt talat alltså.

För kontext. Detta är en kväll inspirerad av den STORE LIVSNJUTAREN Action Bronson och hans splurge i Paris som finns dokumenterad på Youtube under namnet – From Paris with Love. Kolla på den och du kommer att fatta exakt vad vi vill åstadkomma.

MAT, VIN OCH ÄNNU MERA MAT OCH VIN förenat i ett fantastiskt frosseri. OCH kvällen till ära kommer KONTEXT VIN upp från de skånska slättmarkerna och HÄLLER NATURVIN i era framsträckta glas.

EXAKT vilka rätter vi kommer att servera är inte bestämt än. Men det kommer att bli mycket grädde, mycket smör, mycket smak, ännu mer smak och på toppen ännu mer smör. Det kommer med andra ord att bli SÅ GOTT.

OCH ja, lugna dig, det kommer att finnas en DJ på plats för att ge kvällen den där extra lilla livsinjektionen som vi alla så desperat behöver i världens värsta månad, mer känd som januari.

VÄLKOMMEN! På årets första riktiga backanal!

Information
Visa på karta
  • Datum
    25 jan. 2020