Glittrande Eurovisionparty på Södran

Lagom till Eurovision Song Contest-finalen den 13 maj bjuder Södra Teatern in till hemmafest med tacobuffé, quiz och godisregn. På scen står Drömhus-Therese och det blir både priser och överraskningar.

Det är Kägelbanan som öppnas upp för ett "megaeurovisionparty" med Miss Inga och Tilde Fröling som konferencierer. Under kvällen utlovar de schlageryra med glitter och paljetter, och det gäller att klä upp sig - bästa nationaldräkt och största hår kommer att utses.

När Eurovision Song Contest-vinnaren har korats fortsätter festen med DJ CK och Anders Olsson (Mo Mo Land, Disco 2000) som spelar schlager och skamlösa hits. Efter midnatt stiger Drömhus-Therese upp på scen och framför några av sina största hits.

- Den här kvällen blir extra allt och vi har ytterligare många härliga glittriga överraskningar på lager, meddelar klubbchefen, Martin "Miss Inga" Johansson.

Tid: kl. 19
Entré: 175 kr med tacobuffé (kl 19–21) inkl garderob & serviceavgift; 120 kr utan tacobuffé (kl 21–02) inkl garderob & serviceavgift.
Mer information: Södra Teatern