Pressbild Pressbild

Grand Hôtel börjar med champagnefrukost

Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup
Emmi Anderberg

Starta dagen på ett extra lyxigt vis – precis när du känner för det. Den 17 april lanserar Grand Hôtel Stockholm en ny variant på frukostmenyn som går under namnet Sparkling breakfast. Konceptet bjuder på en traditionell ägg benedict ackompanjerad av hotellets nya huschampagne Ruinart ”R” Brut.

Nu lanserar Grand Hôtel det nya konceptet sparkling breakfast på frukostmenyn, och hotellet är ett av få som faktiskt får servera ett glas champagne redan till frukost. Tillsammans med kökets klassiska ägg benedict skapas möjligheten att starta dagen på ett lyxigt sätt.

Världens äldsta champagnehus, Ruinart, inledde ett samarbete med Grand Hôtel vid årsskiftet och sedan dess är champagnen hotellets nya huschampagne. Frukosten finns att avnjuta i Cadierbaren, men kan även beställas via roomservice. Sparkling breakfast serveras dagligen mellan klockan 08-11 för 395 kronor.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.