Stockholms bubblande champagnebarer

Behöver du lite mer glitter och glamour i vardagen? Här listar vi Stockholms bästa champagnebarer för den som är sugen på bubbel - oavsett om du är en riktig finsmakare, en inbiten 20-talsromantiker eller om du vill ta en shoppingpaus i Sex and the City-stil. Stans champagnebarer är inte så många, men de har skumpa för alla.

Bar Prinsen

Bubblande Hemingway-favoriter

En trappa ner från Prinsen hittar du denna gemytliga bar som hämtar inspiration från Ernest Hemingway. Bortsett från författarens favoritdrinkar erbjuds självklart champagne som kan kombineras med både små och stora rätter helt i Hemingways smak, bland annat ostron.

  • Adress:
    • Bar Prinsen, Mäster Samuelsgatan 4, Norrmalm/City/Östermalm

Egoïste vin- och champagnebar

För riktiga champagneÀlskare

Denna välrenommerade champagnebar huserar på Café Egoïste på fredagar och är ett bubblande tips mitt i Mood-gallerian.

Cadierbaren

Grandiost pÄ Grand

Den internationella baren på Grand Hôtel är döpt efter hotellets grundare. Här är det vackert, bubblande och avslappnat på samma gång - fullt av afterworkare och andra sällskap som skålar i champagne och sippar på drinkar med utsikt över slottet på andra sidan vattnet.

  • Adress:

Södra Teatern

SommarhÀng pÄ Söders höjder

Södrans champagnebar på våning 7 är öppen på sommaren och bjuder på imponerande utsikt över takåsarna och Stockholms inlopp. Här kan man hänga utomhus på tearrassen med ett glas bubbel i handen - eller hyra Champagnebaren för egna events.