Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Cadierbaren

3,9
19 betyg
Redigera Cadierbaren

Cadierbaren på Grand Hôtel Stockholm är en internationell cocktailbar och en välbesökt träffpunkt för både hotellgäster och stockholmare. I den avslappnade barmiljön serveras drycker från hela världen samt rätter från en välkomponerad meny. Utöver cocktails erbjuder Cadierbaren även à la carte-frukost, brunch, lunch och afternoon tea. Här hittar du en av Stockholms vackraste barer.

Se även Grand Hôtel Stockholm, Nordic Spa & Fitness, Mathias Dahlgren Matbaren, Mathias Dahlgren Rutabaga, Verandan, Champagnebaren Grand Hôtel

Användarbilder på Cadierbaren Visa alla

  • Lägg till bild
  • Cardierbaren interiör – Bild från Cadierbaren av Cocktailguiden S.
  • Cadierbaren Whiskypinne och Vesper Martini – Bild från Cadierbaren av Cocktailguiden S.
  • Cadierbaren cocktails – Bild från Cadierbaren av Cocktailguiden S.
  • Bild från Cadierbaren av Josefin J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 mar 2020

Finns inget bättre ställe för en drink som är lite mer speciell än en vanlig AW. Ett säkert kort med asbra service och man kan ju inte annat än att älska interiören. Det är ju ändå Grand.

19 feb 2023

Sedan jag började testa drinkar för Cocktailguiden har jag gått som katten runt en het bardisk när det gäller @cadierbaren . Det är ju en klassisk bar i ett av våra finaste hotell så det kändes inte rätt att bara slinka in där när andan... Visa hela »

3 jul 2019

Vackert, elegant och klassiskt. Atmosfären är lugn, trevlig och vuxen. Vackra taket, långa fantastiska bardisken med mjuka barstolar, sammetssoffor och kuddar, vackraste porslinet jag sett på länge, fantastisk utsikt (förutom turistbussarna som envisas att parkera pre... Visa hela »

29 aug 2021 · Uppdaterad

Älskar att börja kvällen här med ett glas champagne eller en cocktail. Lyxig miljö, alltid härligt att kliva in på Grand Hotell. Tycker även att de har lyckats steppat upp med drinklistan, testade senast den trendiga "fågeldrinkel" som servera... Visa hela »

28 feb 2019 · Uppdaterad

Snygg bar i entréplanet på Grand Hotel, med fin utsikt över vattnet och slottet. Här kan man ofta spana på kändisar som tar sig en drink på hotellet. T.ex. har jag träffat på Bruce Springsteen och Nils Lofgren i baren. En kväll att minnas. Visa hela »

23 feb 2018

Alla borde ha varit på Cadierbaren! Här känner blir man bortskämd av den fantastiska servicen och interiören är magiskt! Det finns inga andra ställen i Stockholm som skriker Lyx som Grand Hotel gör. Jag har inte ätit varken middag eller lunch här me... Visa hela »

Listad i: Hotellbarer
4 mar 2020

Om man vill ha en klassisk afternoon tea så är cardierbaren på Grand hotel, helt rätt ställe!
Service i toppklass och fantastiska smaker. Det blir en upplevelse att bara titta på de magiska kreationerna som kommer in på det höga fatet. En bra blandnin... Visa hela »

14 maj 2020

Älskar att titta förbi Grand. Som stockholmsbo har det inte blivit någon övernattning men att gå förbi Cadierbaren för en drink är alltid en bra idé. En stor favorit är deras afternoon tea. Lite pricy men helt klart värt det och har valt att... Visa hela »

Listad i: Favourites
27 dec 2014

Måste säga att jag blev rejält besviken när jag efter lång väntan äntligen fick tillfälle att gå till Cadierbaren och testa deras berömda club sandwich. Inget speciellt för fem öre, och pommesen till var mer eller mindre värdelö... Visa hela »

2 jan 2019

En av stans bästa barer och trevligaste miljöer att käka middag på utsikten mot slottet är fin. Cadierbaren ger vad man förväntar sig på en fin bar och servicen är toppen ett klart måste för ett fint hotell. Cadierburgaren och Toast Skagen va... Visa hela »

24 jun 2015

Vill så gärna ge cadierbaren en femma. Det stället faller på är maten, som tyvärr och förvånande, är ganska platt. Låt mig däremot presentera cadierbarens femstjärniga andra faktorer : service (ja, du kan fråga om ett halvt skalat... Visa hela »

10 jul 2015

Att spendera en eftermiddag i Cadierbaren är sällan bortslösad tid. Servicen är alltid topp och miljön är så bra den kan bli, sett för vad det är. MEN maten är för dålig med tanke på priset man betalar. Missuppfatta inte, maten ä... Visa hela »

20 feb 2015

Med en utav Stockholms vackraste utsikter mittemot Slotten borde det vara svårt att misslyckas. De gör inte heller Cardierbaren. En skön bar med många soffgrupper där en blandad internationell publik finns. Baren håller mycket hög klass med utomordentlig service... Visa hela »

9 jun 2018

Är väldigt ambivalent till detta ställe. Tycker det är Stockholms bästa häng som bar och miljö med fantastisk service. Tyvärr är jag besviken på maten varje gång jag äter här. Det kommer inte stoppa mig från att komma tillbaka,... Visa hela »

17 jan 2016

Bättre cocktails får man leta efter, hög internationell klass med en service utöver det vanliga. Kanon!

14 dec 2015

Cocktails i världsklass.

12 aug 2016

Diskriminerar gäster.

Vi satte upp oss för väntelista för bord vid fönstret och fick av hovmästaren veta att det skulle dröja ca 30-40 minuter för att få ett sådant bord. Efter 45 min går vi och frågar om det fanns bord ledigt... Visa hela »

1 dec 2021

Listad i: D R I N K
4 maj 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.