Happy Spider arrangerar utomhusaktiviteter för hela företaget

Vi vågar nog påstå att våren äntligen är här, och med det kommer en längtan efter att få vistas utomhus och fylla livet med mer aktivitet. Och vad motiverar mer än en rolig utmaning tillsammans med dina kollegor? Det ger er ny energi och boostar relationerna sinsemellan. Den digitala eventbyrån Happy Spider är experter på just detta, och har gjort det till sin specialitet. För nu – mer än någonsin – är det väl kanske dags för alla att ha lite roligt!

Happy Spider, tidigare känt som Aktiviteter360, är en digital eventbyrå som specialiserat sig på aktiviteter för teambuilding och kickoff. Alla aktiviteter är framtagna och bygger på att man ska lära känna varandra och ha roligt tillsammans. Man kan välja att få aktiviteterna digitalt, så att medarbetare kan vara med från olika platser – perfekt om man exempelvis har kontor runt om i landet eller världen, eller om någon är på resande fot eller arbetar hemma. Men är ni, som så många, efter en lång och mörk vinter fyllda med spring i benen och lockade av att få gå på grönbete, så erbjuder Happy Spider nu arrangerade utomhusaktiviteter där man får vistas ute i friska luften och genomföra spännande uppdrag.

Så fungerar det
Alla deltagare delas in i lag om fyra till fem i förväg och utser en lagkapten. Laget får upp en karta över det område man ska vistas i, med ett antal platser utmarkerade. Innan man ger sig iväg kommer man överens om en tid och plats för återsamling.

För att samla poäng promenerar laget tillsammans till de utmärkta platserna för att ta sig an utmaningarna på plats. Man väljer själv i vilken ordning man vill besöka de utmarkerade platserna.

När tiden är slut samlas lagen igen och en vinnare koras. All data inklusive poängställning skickas in under aktivitetens gång som man sedan får tillgång till via en länk.

Med Happy Spider kan man ta del av spännande spel på valfri plats runt om i hela världen – ja det stämmer faktiskt. Med hjälp av deras app kommer man enkelt igång och kan spela när man vill. Det går även att tävla med andra spelare på andra platser i världen – exempelvis om man har kollegor i en annan stad.