Foto: Rosendals Trädgård Foto: Rosendals Trädgård

Herbarium 2.0 – höstmiddagar på Rosendals Trädgård

Den 5 och 6 november bjuder Rosendals Trädgård in till möjligheten att uppleva en unik höstmiddag med en femrätters meny. Paul Svensson, gastronomisk ledare, och Jonas Bolling, mat- och dryckesansvarig, flyttar tillsammans in med kockar in i trädgårdens sommarkök Herbarium.

Herbarium är Rosendals Trädgårds matkoncept där man lyfter fram det bästa från den egna biodynamiska odlingen, med fokus på säsongens smaker och hållbara råvaror. Herbarium 2.0 är en vidareutveckling för att fortsätta utforska nya smaker och ett sätt att skapa en hållbar restaurangupplevelse. Middagarna har begränsat antal platser.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.