Rosendals Trädgård

4,0
23 betyg
Café
Rosendals Trädgård
4,0
23 betyg

I ett av växthusen på Rosendals Trädgård ligger det mysiga och omåttligt populära caféet som serverar lunch, bakverk, kaffe och te med ekologisk och biodynamisk inriktning. Under vintern är det bara att klämma ihop sig inne i växthuset, men på sommaren finns det gott om plats i den lummiga trädgården bland blommor, växter och träd. På uteserveringen hittar du även en trädgårdsbar med allt från vin till latte, mackor och lättare mat. Juletid ordnas konserter, marknad och julmys.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
23

Recensioner av Rosendals Trädgård

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Älskar det här stället! Minst en gång per år går jag hit efter en runda runt djurgården.
Maten är vällagad efter säsongens råvaror och deras fika är gudomlig!!
Extra mysigt under hösten enligt mig då😍
Kanske e...

Rosendals Trädgård.

Djurgården erbjuder natur och avskildhet mitt i Stockholm. Man glömmer lätt att man är mitt i en storstad när man är här. En kort promenad från stan och Djurgårdsbron hittar man denna lilla mysiga oas. Vi å...

Åt lunch i äppelträdgården, miljön var fantastiskt. Vi åt samt fikade och jag skulle rekommendera att gå dit och fika, så lummigt och fint så nära stan!!

En skön oas ute på Djurgården. Trädgårdshandel där man kan köpa växter och sånt. Lanthandel med knäcke, marmelader m.m. Café och bar.
Otroligt skönt att sitta ute i den stora trädgården under äppelträden och s...

En så mysig plats, året om! Ett växtparadis med goda rätter.
Perfekt ställe att ta med en Stockholmsbesökande gäst. 🌼🌷

Mysigt med fåglarna som kvittrar. Lite för dyrt för min smak men stort urval av sötsaker. Soppan med bröd var så god. Kommer definitivt tillbaka!

Miljön runtomkring är väldigt fin!

När hösten är på intågande och graderna inte längre är och nosar vid 30grader, luften börjar bli mer krispigare och längtan till den där myset som hösten ändå kommer med till många!

En tripp till Rosendal trädgå...

Det finns en anledning till varför den ett år blivit utvald till årets fikaställe av WhiteGuide.
En oas, pärla och Stockholms stolthet, speciellt en underbar vacker sommardag.
Det finns ett cafe med lunch men det jag gör är tar med mig filt och picknick-k...

Listad i: Uteservering

Tog en promenad ut hit i solen. Trädgården ligger vackert till på Djurgården och jag gillar ALLT! Här finns en butik, en restaurang och såklart flera trädgårdar. Massor av sittplatser. Sitt med fördel ute, men annars inne i växthuset. Trevlig se...

Svindyrt!!!! Jag fick betala 70 kr för en bit kladdkaka och 40 kr för en kopp kaffe...
Min särbo skulle köpa glass, men han struntade i det eftersom en bägare med 3 kulor kostade nästan 140 kr.... Helt sjukt dyrt!! Så han avstod av ren princip.
Är d...

Otroligt mysigt stopp på en runda runt djurgården. Gör sig bäst på våren eller tidig höst. Lite överprisat (kladdkaka för 70kr).

Säger som en föregående. Det absolut bästa med Rosendals är miljön och strosandet runt omkring. Fikat är underbart med stor variation men jag kan skippa luncherna som är för små och smaklösa för sitt pris.
Iaf på helgerna, har...

Om man saknar julkänslan så ska man bege sig till rosendals trädgårdar, otroligt mysigt. Brödet de säljer i deras ”gårdsbutik”, riktigt gott.
Jag har redan besökt trädgården två gånger sedan de öppnade sin julmark...

Fantastic place, right in the middle of the city! They even use the food they grow in their cafe. Kid friendly, dog friendly :-)

Det här stället får poäng för sin miljö och omgivning. Det är mysigt att strosa hit både på sommaren och i jultider. Jag har ätit lunch, deltagit i aktiviteter och handlat i deli-butiken här. God mat och sevärt besök som jag hade re...

Ljuvlig miljö och så god morotskaka! Ganska dyrt, men den fina atmosfären är värd varenda krona.

Listad i: Barnvagnsvänligt

Underbart café både sommartid och vintertid. På sommaren sitter du ute i den lummiga trädgården och äter en god lunch bestående av egenodlad och närproducerad mat. Bakverken är också grymma. På vintern sitter du i det mysiga växthus...

Listad i: Favvocafén

115 kr för en matjefile som låg över tallriken ej skivad en brödbit lite rödlök en liten skvätt med gräddfil ,10kr sill å10kr bröd resten 10kr osnyggt allt igenom,kan det vara ny personal, besviken har varit där många gånger

Jag skulle beskriva Rosendals Trädgård som en fantastisk oas i Stockholm! Om du tar spårvagnen från centralen och åker 15 minuter hamnar du i en trädgård där du har möjlighet att fika eller äta lunch under ett äppelträd. Du kan strosa...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
23

Representerar du Rosendals Trädgård?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Rosendals Trädgård?

Rosendals Trädgård ligger på Rosendalsterrassen 12, Djurgården. I närheten ligger Skansen, Stockholm.