Hernö Gin Bar öppnar nära Slussen

Nu öppnar Hernö Gin Bar på Hornsgatan 1. På den centrala adressen, i den Ivar Tengbom-ritade fastigheten från 1913, kommer man att erbjuda hela utbudet av Hernö Gin och välblandade cocktails.
– Det blir drygt två hundra kvadratmeter Hernö Gin-känsla i fantastiskt fina lokaler som gjorda för oss och de upplevelser vi vill kunna servera våra gäster, berättar Jon Hillgren, vd och grundare.

Den anrika lokalen har marmorgolv, höga valv och stora fönster med utsikt över Slussen. De drygt två hundra kvadratmetrarna ger rum för en cocktailbar och restaurang i entréplan, samt en kombinerad bar och provningslokal en trappa ner. Förbokade sällskap kommer där att kunna lära sig mer om gin och provsmaka under ledning av en erfaren provningsledare.

– Området runt Slussen öppnas upp mer och mer tack vare nya spännande verksamheter som öppnar här. Hernö Gin Bar är precis ett sånt koncept vi har letat efter. De kommer tillföra kvarteret och Slussen ytterligare ett välkommet tillskott till folklivet, säger Lars Kinneholm, vd på Slussgården.

Läget är centralt mellan Slussen och Mariatorget, precis vid entrén till stadsdelen Södermalm som är känd för att locka besökare med mysiga kvarter, skönt häng, trevliga krogar och ett brett utbud av restauranger.

Hernö Gin Bar öppnar fredagen den 10 september klockan 17.