Höst på Bar DoMa: utökade öppettider och välfyllt program

Bar DoMa, Tea Malmegårds och Viktor Lejons hemtrevliga bar på Östermalm, utökar nu sina öppettider och passar i samma veva på att bjuda in till flera roliga event under hösten. Bland annat står quizkvällar och gästspel på programmet.

Från och med september öppnar Bar DoMa upp för veckan redan på tisdagar, och välkomnar från klockan 17 såväl ätande som drinksugna gäster till baren, belägen en trappa ner från restaurangen. Samtidigt fyller man på höstens program med en hel del roliga event, varav quizkväll den 3 september står först på tur. Därefter blir det “Drinks & Desserts” med Tea Malmegård den 17 september, där tre desserter paras med tre matchande drinkar till ett pris av 645 kronor. Senare i höst kommer baren gästas av deltagarna i Kockarnas Kamp. Den som vill briljera med sina quizkunskaper, njuta av välsvarvade efterrätter och drinkar, eller äta middag kan förboka bord.

Ytterligare gästspel och happenings är planerade framöver, och annonseras efterhand på Bar DoMas hemsida och sociala medier.