Håll i er – nu väntar en 24-timmarsfest med Full Moon Party på Silja Galaxy

Den 18 november förvandlas Silja Galaxy till en thailandsinspirerad estrad. Här får du uppleva allt som den thailändska kulturen och gästvänligheten har att erbjuda. Värme, glädje och kanske viktigast av allt - den fantastiska feststämningen. Det har nämligen blivit dags för den andra kryssningen med Full Moon Party.

Det är inte bara den bekymmerslösa stämningen som för tankarna till paradisön, inredningen gör också sitt. Hela båten förvandlas till ett flytande Thailand. Ombord finns även thailändska kockar som trollar fram makalösa middagar och en smakrik lunchbuffé. Och som förfriskning på afterbeachen finns självfallet Singha-öl och buckets, som förknippas så starkt med det thailändska semesterparadiset. För den som vill njuta fullt ut av upplevelsen finns även fot- och nackmassage tillgängligt - kanske kan sitta fint efter en helkväll på dansgolvet?

Musiken är helt klart en huvudpunkt under Full Moon Party-kryssningarna. Det blir alltifrån cool reggae till tung techno. I år kommer till exempel thailändska Job2Do att uppträda live, vilket blir den första livespelningen i Europa. Den sköna reggaen framförs av artsiten och kompositören Job Bunjob Phol-in tillsammans med sitt sexmanna band. Båtens tre dansgolv gästas av några av Sveriges främsta dj:s. Bland annat så finns toppdj:s från 2.35:1 på plats - Nihad Tule, Nima Khak, Martin Kling och Parham Shafti. Fler hits väntar från Al Azif, Moneytrain Entertainment och Baby J. Nya stjärnskott får också visa vad de går för när The Collective Collaboration tar över scenen.

boka biljetter på fullmoonsweden.se | Silja Galaxy | 18 november