J.Lindeberg öppnar ny butik på Stureplan

Sedan första kollektionen år 1997 har J.Lindeberg framgångsrikt fortsatt växa och expandera. Nu har ännu en butik öppnats på Stureplan. Denna gång har turen kommit till välbesökta Sturegallerian. Sortimentet består av en noga utvald blandning av sportkollektioner Golf och SKI, herr och dam kombinerat med den trendmedvetna kundens behov av lite vardagslyx från Bridge collection, casual från Main Collection, skräddarsydda skjortor och ett utvalt antal blazers.

- Vi jobbar hårt med att hela tiden förbättra våra produkter med innovativa tekniska detaljer kombinerat med traditionellt hantverk såväl i sport- som i modeplaggen. Med ytterligare en butik kan vi nu erbjuda våra kunder ett bredare utbud, specialkompetens och tillgänglighet, säger Global Brand Director Stefan Engström.

Inredningen i den nya butiken är rätt i tiden med unika vintagemöbler, träpaneler, varma toner och kelimmattor. Här är det meningen att alla kunder ska känna sig hemma. Samtidigt får sig den andra Stureplansbutiken på Biblioteksgatan en mindre upprustning. En del av sortimentet har nämligen flyttats till Sturegallerian. Då ges det istället plats för Main Colletion, mer fokus på unika trendplagg och skräddartjänsten Made-to-Measure. I höst kommer även J.Lindeberg Woman-kollektionen att finnas här.

Läs mer om J.Lindeberg på Biblioteksgatan här.