Joe & The Juice öppnar i Stockholm

Den 4 juli öppnar Joe & The Juice sitt första café i Sverige, närmare bestämt på Hamngatan inuti Awesome Rags nya värstingbutik. Joe & The Juice har redan tagit Köpenhamn, London och andra städer med storm, och nu hoppas Göran Eriksson, delägare i Awesome Rags, att det blir lika populärt även här.

Att kombinera hippa och framgångsrika företagskoncept som dessa två känns helt rätt i tiden. Awesome Rags är en av få multibrandbutiker i Stockholm som vågar gå hela vägen och satsa på enskilda varumärken med ambitiösa shop-in-shops. Att juicebaren Joe & The Juice får flytta in i lokalen bevisar ännu mer att Awesome Rags alltid vill ligga i framkant och vågar introducera idéer som man aldrig tidigare upplevt i Sverige.

- Vi är övertygade att det kommer skapa en ny puls i butiken, och göra butiken mer intressant. Dessutom ger vi våra kunder en utökad service och en möjlighet att sitta ner och ta något att dricka och tugga på, säger Awesome Rags delägare Göran Eriksson.


Joe & The Juice är en hälsobaserade juicebar som sedan tidigare är etablerad i England, Tyskland, Danmark och Norge. Joe & The Juice känns tufft, okomplicerat, snyggt och genomtänkt. Här blir du serverad snabba juicer som pressas och mixas direkt på plats. Förutom dryck hittar du även enklare smörgåsar och andra tillbehör. Efter att Awesome Rags besökt Joy & The Juice-enheterna i Köpenhamn kände de direkt att de gillade det och att det var något nytt och spännande. Och det är fler som delar den åsikten, konceptet har fått stor framgång där de etablerat sig.

- Ett modernt, hälsosamt alternativ i en modern modemiljö passar fantastiskt bra ihop, och vi är superglada att vi har gift oss med Joe & The Juice, säger Göran.

Till en början hittar du Joe The Juice på Awesome Rags-butikens bottenplan, och framåt hösten ytterligare en på övre plan. Redaktionen har även hört skvaller om att du får din juice serverad av riktigt snygga "juicers".