Karamell är Skeppsbrons nya Medelhavsoas

Karamell är Skeppsbrons nya Medelhavsoas

Aurora Holm, Content Writer SE, Thatsup Aurora Holm, Content Writer SE, Thatsup
Aurora Holm

Sedan den 1 maj står dörrarna på Skeppsbrons senaste restaurangtillskott Karamell öppna. Visionen är att skapa en smällkaramell av färger, smaker och känslor, med en meny som bottnar i Medelhavssmaker.

Det händer mycket kring Slussen nu – inte minst på restaurangfronten. Det senaste tillskottet är Karamell, som hittas på Skeppsbrons kaj. Hit kan gäster komma för lunch, middag och häng på uteserveringen. Namnet är en blinkning till visionen om att skapa en smällkaramell av smaker från Medelhavet och Skandinavien på både menyn och cocktaillistan.

– Vi brinner för att ge gästerna ett minnesvärt besök med smakupplevelser i både mat och dryck. Vi har även lagt mycket tid och kärlek på omgivningen med tillhörande inredning. Det är viktigt att atmosfären ger samma känsla som det vi serverar, säger ägaren Christos Neo.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.