Karamell

5,0
4 betyg
$$-$$$
Medelhavsrestaurang
Karamell i en mening: Färgstark blandning av smaker från Medelhavet och Skandinavien, med varm atmosfär och en stor uteservering vid vattnet.

Smällkaramell av smaker från Medelhavet och Skandinavien

På Skeppsbron hittar du Karamell, en mötesplats med smaker från Medelhavet. Här är tanken att man ska kunna skapa minnen tillsammans, oavsett om det är en avslappnad kväll med vänner eller en festlig tillställning. Restaurangen har även en stor uteservering för umgänge och smakupplevelser.

Namnet är en blinkning till den smällkaramell av färger, smaker och känslor som man vill skapa, med influenser från Medelhavet och Skandinavien på både menyn och cocktaillistan. Hit kan man komma för lunch, middag, afterwork och drinkar på uteserveringen på Skeppsbrons kajkant när vädret tillåter. Därifrån har man utsikt över vattnet, Skeppsholmen och Södermalm medan man sippar på något att dricka och äter något smått eller lite större.

Menyn består av smaker från både norra och södra Europa, med snacks och rätter i olika storlekar, samt desserter. Välj bland en mix av ost och chark, pasta samt varmt och kallt med eller utan kött och fisk. Till detta listas några signaturcocktails och bubbel, men det går att trolla fram det mesta i dryckesväg.

Inredningen är modern med en varm känsla. Restaurangen är inredd med stilrena möbler med rena linjer, blandade sittplatser, fiskbensparkett, rustika träbord och växter som skapar en livlig känsla. Belysningen består av hängande lampor och dekorativa ljusinstallationer, och färgpaletten domineras av jordnära färger som brunt och grönt, kompletterade av livliga accentfärger.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Karamell Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
4
Google-logo
Google
4,2
19

Recensioner av Karamell

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Kan starkt rekommendera!!! Super trevlig atmosfär, otrolig mat och hjälpsam personal! Kommer komma tillbaka!

Texten har översatts automatiskt.

Verkställande och bekväm restaurang för avkoppling. Professionell personal som producerar unika och kvalitativa tjänster med utsökta måltider i linje med rimliga priser. Det är en plats för minnen för livet. Ingen restaurang kan konkurrera och den ä...

Super mysig nyöppnad resturang och bar med en otrolig utsikt över djurgården. Trevlig och charmig personal. Kommer definitivt bli ett ställe man hänger på under sommaren☀️🏄‍♂️

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
4
Google-logo
Google
4,2
19

Representerar du Karamell?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Karamell?

Karamell ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$)/Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på Karamell?

På Karamell serveras bland annat:

  • Pasta
  • Medelhavet
  • Vegetariskt
  • Europeiskt
  • Skandinaviskt

Vilken typ av bar är Karamell?

Vi har klassificerat Karamell som:

  • Cocktailbar

Har Karamell uteservering?

Ja, Karamell har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Har Karamell vegetariska alternativ på menyn?

Ja, Karamell har vegetariska alternativ på sin meny för dem som föredrar att äta köttfritt.

Var ligger Karamell?

Karamell ligger på Skeppsbron 25, 111 30, Gamla stan. I närheten ligger Slussen. Närmsta tunnelbana är Slussen (ca 500m).