Foto: Campher från boken ”Dumplings & annan dim sum”/Pressbild. Foto: Campher från boken ”Dumplings & annan dim sum”/Pressbild.

Karin Lei gästspelar på TAK

Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup
Emmi Anderberg

Kocken och matkreatören Karin Lei gästspelar i Izakayan på TAK den 24–25 mars. Karin, som är känd för sin blogg Chopstick Stories, bjuder in till ett dim sum-party där man kan njuta av kantonesiska dumpling, nudlar och andra trevliga rätter, där barndomens minnen och smaker varvas med dim sum i modern tappning.

– Karin är en otrolig matkreatör och vi är så glada över att ha lyckats få henne till TAK. Dim sum har fått en skjuts i popularitet i Sverige de senaste åren och detta är mycket tack vare Karin. Vi är väldigt peppade på att få välkomna henne upp till vårt kök, säger Daniel Pettersson, General Manager på TAK Stockholm.

Antalet platser är begränsade så boka nu för att säkra din plats.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.