Foto: Pressbild/Stureplansgruppen Foto: Pressbild/Stureplansgruppen

Kebabspotting tar över Humlan i sommar

Emmi Anderberg, Editor-in-chief, Thatsup Emmi Anderberg, Editor-in-chief, Thatsup
Emmi Anderberg

Meat on a Stick-profilen, Jiray Seropian, är även kreatören bakom matkontot Kebabspotting. I sommar öppnar han pop up-restaurangen Humlan tillsammans med Stureplansgruppen. Exakt hur menyn kommer att se ut samt vad restaurangen kommer att heta är ännu okänt. 

Det är ännu hemligt vilken typ av mat Jiray Seropian kommer att erbjuda i sommar, samt vad restaurangen i Humlan kommer att heta. Han kommer dock att dela med sig av processen till sina följare genom en serie kortfilmer som publiceras på hans Youtube-kanal.

Jiray Seropian. Foto: Pressbild/Stureplansgruppen

– Maten kommer ta influenser från mina åtskilliga resor i jakt på världens bästa streetfood, med några instick från det bästa på Meat on a Stick. Gästerna kan förvänta sig smaker från jordens alla hörn, säger Jiray Seropian i ett pressmeddelande.

Jirays pop up-restaurang i Humlan är planerad att öppna i mitten av maj.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.