Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Humlan

3,6
10 betyg
Redigera Humlan
Humlan

Mitt i Humlegården hittar du en av stans lummigaste uteserveringar - Humlan. Hit strömmar lediga stockholmare varje sommar för att hänga i baren, äta och festa fram till småtimmarna. Sedan sommaren 2018 gästas Humlan av Surfers, som har gjort sig kända för sina Sichuan-influerade smårätter och fruktiga drinkar i Stockholm och Visby.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
12 jun 2019

Kom hit en sen onsdagskväll dödshungrig och fick bord på ca en minut trots fullt av folk. Fick en redig genomgång och rekommendationer vilket uppskattades starkt. Vi tog in favoriterna, bland annat ribsen samt någon extra aubergine-sak.

Ribsen var ju utanfö... Visa hela »

29 maj 2019

Älskar att Surfers är i Humlan i år igen. Jag hann aldrig förbi förra sommaren, men i år fick jag chansen. Det var så trevligt och gott. Det är verkligen en härlig feststämning. Hög ljudvolym, mycket folk och puls. Är man på det hu... Visa hela »

27 okt 2018

Var här i somras när Surfers hade tagit över stället. Surfers är ju Surfers med jättegoda drinkar, superbra mat och mängder av vegetariska och veganska alternativ.

Själva Humlan som ställe är ju inte annat än supermysigt. Mitt i smeten... Visa hela »

7 nov 2018

Humlan är ett givet ställe på sommaren, och speciellt när Surfers tar över! Ett toppenställe vare sig man vill ha en öl i sommarhettan eller äta middag, bra läge centralt och älskar att det ligger i Humlegården. Alltid lika spännande att... Visa hela »

7 nov 2018

Humlan för mig betyder att sommaren är här.
Fult ställe egentligen men I love to hate it, mycket minnen kopplad till den.
Servicen är alltid inte så bra men eftersom det är sommar och sol, du är lullig och har kul så är servicen det sista d... Visa hela »

10 aug 2019

Bra käk, liten avspänd uteservering precis i hörnet av Humlegården, ned mot Stureplan. Rekommenderas.

3 jun 2018

Nästintill full pott för Surfers sommarhäng i Humlan. Hade det varit rökfritt kanske jag sneglat mot den sista stjärnan.

Surfers är grymt bra! Det började som en solig kärlekshistoria i Visby för att flyttas över till en vintrig kärlek... Visa hela »

29 maj 2019

Vi drog en spontanare och åt här dvs ingen susning om vad som väntade oss. Rätterna var goda, framförallt tofun som var sådär perfekt fritterad. Jag äter sällan stark mat för att mina smaklökar blir oftast smakmässigt avdomnade och det va... Visa hela »

15 sep 2021

25 aug 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.