M.O.A.S – Meat on a Stick Nytorget

4,3
17 betyg
$
Kebabställe
M.O.A.S – Meat on a Stick
4,3
17 betyg

Om du älskar kebab, då bör du bege dig till M.O.A.S filial på Nytorget. Här tillagas den populära snabbmatsrätten helt från grunden med råvaror av högsta kvalitet. Bakom konceptet står Jiray Seropian som även driver Kebabspotting, ett känt Instagram-konto helt tillägnat streetfood och kebab.

Efter att ha lockat kebabentusiaster till Vasastan i fem år slog Meat on a Stick upp dörrarna på Söder i början av 2021. Grundaren Jiray Seropian är en van världsresenär som testar streetfood i små hål i väggen i länder som Israel och Sydafrika, något som även har influerat menyn på M.O.A.S. Här serveras kebab med kött från samma leverantör som några av stans toppkrogar använder, och spetten byggs för hand varje dag. På menyn hittar man kyckling, lamm, fläsk och falafel i olika varianter, serverat i ett nybakat pitabröd fyllt med grönsaker och hemgjorda såser. Det går även att få en bowl med eller utan kött. All mat tillagas dagligen från grunden, utan halvfabrikat och genvägar. Brödet bakas av restaurangens egen bagare.

Bortsett från kebab och falafel satsar restaurangen även på hantverksöl, och bland ölsorterna finns dessutom en som är M.O.A.S egen. Beer in a Can heter den och är framtagen av mikrobryggeriet Mikkeller speciellt för Meat on a Stick. Det går även bra att kombinera maten med ett glas bubbel, vin eller alkoholfritt alternativ. M.O.A.S huserar i en lokal nära Nytorget, inredd med mosaik och industrilampor. Här finns även en uteservering framåt våren och sommaren.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från M.O.A.S – Meat on a Stick Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
17

Recensioner av M.O.A.S – Meat on a Stick

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

När ett ställe blir överhajpad då blir jag misstänksam. Detta har lett till att jag blivit bestulen på år av den godaste kebaben i stan
Moas är ett trevligt avslappnat diner feeling.
Gullig personal
Bra vin o öl
Kebaben är så...

Men JA! Älskar du kebab så är detta ett stopp att lägga till på listan. Jag skulle säga att de är ett lite fräschare kebab hak än de ”vanliga”. Jag åt lunch här med en kompis och det var så gott och prisvärt. Jag tog ky...

Lika bra som originalet. Är väl stans bästa kebab va? STOR rekommendation att ta kebaben som wrap, tycker inte alls den är bra i det vanliga brödet; inte lika god och helt omöjlig att äta.

Favoriten är Houston. Även om man inte är så f...

Trots att det funnits ett tag på Roslagsgatan har jag inte testat, men nu när de öppnat på söder tog jag chansen och blev glatt överraskad. Allt väldigt smakrrikt och väldigt gott precis i förväntningar av denna typ av mat. Skulle ändå s...

Gud så god kycklingwrap. Stor (mycket för stor) men ingen behöver gå hungrig härifrån. Räcker till lunch imorgon. Trevlig personal och jättegod mat.
Frågar nästa gång om man kan dela portionerna. För dit vill jag gå igen.

Fräscht, bra och samma goda smaker som på Roslagsgatan. Mycket luftigare lokal vilket gör att man som gäst känner sig lugnare, eftersom baren/kassan ligger precis vid entrén (till skillnad mot Roslagsgatan) så blir det mindre "trafik" inne i restauran...

Godaste kebaben jag ätit. Jag testade en Houston. Sjukt god.

Har testat de tre olika varianterna av falafel som finns på den vegetariska menyn och måste säga att "Betlehem" är bland det godaste jag har ätit i falafelväg. Har hållit Maxos på Kungsholmen som min favorit bland Sthlms falafelställen men d...

Helt värdelöst. Kom dit, fick beställa äcklig öl som kostade långt över vad den var värd, beställde mat, fick sitta och vänta en timme innan servitrisen berättade att hon glömt bort oss. Satt där och såg 10-12 personer komma, ä...

Riktigt bra!!!
Fräscht, bra och genomtänkta smaker.
Prisvärt med tanke på kvalitén.
Bra sortiment på olika öl!
Märks att det är en tanke bakom konceptet.
Väl värt ett besök!

Bäst i Stockholm!

Klart bästa Kebaben i Huvudstaden. Dit går vi igen.

Bästa falafeln på söder älskar att allt är hemmagjort 🙌

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Äntligen på Söder!!!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
17

Representerar du M.O.A.S – Meat on a Stick Nytorget?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på M.O.A.S – Meat on a Stick Nytorget?

M.O.A.S – Meat on a Stick Nytorget ligger i prisklassen Budget ($).

Vilken typ av mat serveras på M.O.A.S – Meat on a Stick Nytorget?

På M.O.A.S – Meat on a Stick Nytorget serveras bland annat:

  • Streetfood
  • Veganskt
  • Kebab
  • Snabbmat
  • Vegetariskt

Kan man beställa take away från M.O.A.S – Meat on a Stick Nytorget?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från M.O.A.S – Meat on a Stick. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Är det billigt att äta på M.O.A.S – Meat on a Stick Nytorget?

M.O.A.S – Meat on a Stick ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Finns det veganska rätter på M.O.A.S – Meat on a Stick Nytorget?

Ja, M.O.A.S – Meat on a Stick erbjuder veganska rätter.

Var ligger M.O.A.S – Meat on a Stick Nytorget?

M.O.A.S – Meat on a Stick Nytorget ligger på Skånegatan 88, Södermalm. I närheten ligger Tjärhovsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 500m).