Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

M.O.A.S – Meat on a Stick Nytorget

4,3
15 betyg
Redigera M.O.A.S – Meat on a Stick Nytorget

M.O.A.S – Meat on a Stick Nytorget

4,3
15 betyg
Redigera M.O.A.S – Meat on a Stick Nytorget

Om du älskar kebab, då bör du bege dig till M.O.A.S filial på Nytorget. Här tillagas den populära snabbmatsrätten helt från grunden med råvaror av högsta kvalitet. Bakom konceptet står Jiray Seropian som även driver Kebabspotting, ett känt Instagram-konto helt tillägnat streetfood och kebab.

Efter att ha lockat kebabentusiaster till Vasastan i fem år slog Meat on a Stick upp dörrarna på Söder i början av 2021. Grundaren Jiray Seropian är en van världsresenär som testar streetfood i små hål i väggen i länder som Israel och Sydafrika, något som även har influerat menyn på M.O.A.S. Här serveras kebab med kött från samma leverantör som några av stans toppkrogar använder, och spetten byggs för hand varje dag. På menyn hittar man kyckling, lamm, fläsk och falafel i olika varianter, serverat i ett nybakat pitabröd fyllt med grönsaker och hemgjorda såser. Det går även att få en bowl med eller utan kött. All mat tillagas dagligen från grunden, utan halvfabrikat och genvägar. Brödet bakas av restaurangens egen bagare.

Bortsett från kebab och falafel satsar restaurangen även på hantverksöl, och bland ölsorterna finns dessutom en som är M.O.A.S egen. Beer in a Can heter den och är framtagen av mikrobryggeriet Mikkeller speciellt för Meat on a Stick. Det går även bra att kombinera maten med ett glas bubbel, vin eller alkoholfritt alternativ. M.O.A.S huserar i en lokal nära Nytorget, inredd med mosaik och industrilampor. Här finns även en uteservering framåt våren och sommaren.

Se även M.O.A.S – Meat on a Stick Roslagsgatan, M.O.A.S – Meat on a Stick Rörstrandsgatan

Användarbilder på M.O.A.S – Meat on a Stick Nytorget Visa alla

  • Lägg till bild
  • Houston – Bild från M.O.A.S – Meat on a Stick Nytorget av Christine H.
  • Bild från M.O.A.S – Meat on a Stick Nytorget av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 maj 2021

Lika bra som originalet. Är väl stans bästa kebab va? STOR rekommendation att ta kebaben som wrap, tycker inte alls den är bra i det vanliga brödet; inte lika god och helt omöjlig att äta.

Favoriten är Houston. Även om man inte är så f... Visa hela »

17 mar 2021

Trots att det funnits ett tag på Roslagsgatan har jag inte testat, men nu när de öppnat på söder tog jag chansen och blev glatt överraskad. Allt väldigt smakrrikt och väldigt gott precis i förväntningar av denna typ av mat. Skulle ändå s... Visa hela »

4 mar 2022

Gud så god kycklingwrap. Stor (mycket för stor) men ingen behöver gå hungrig härifrån. Räcker till lunch imorgon. Trevlig personal och jättegod mat.
Frågar nästa gång om man kan dela portionerna. För dit vill jag gå igen. Visa hela »

10 feb 2021

Fräscht, bra och samma goda smaker som på Roslagsgatan. Mycket luftigare lokal vilket gör att man som gäst känner sig lugnare, eftersom baren/kassan ligger precis vid entrén (till skillnad mot Roslagsgatan) så blir det mindre "trafik" inne i restauran... Visa hela »

7 mar 2022

Godaste kebaben jag ätit. Jag testade en Houston. Sjukt god.

11 sep 2021

Har testat de tre olika varianterna av falafel som finns på den vegetariska menyn och måste säga att "Betlehem" är bland det godaste jag har ätit i falafelväg. Har hållit Maxos på Kungsholmen som min favorit bland Sthlms falafelställen men d... Visa hela »

31 okt 2021

Helt värdelöst. Kom dit, fick beställa äcklig öl som kostade långt över vad den var värd, beställde mat, fick sitta och vänta en timme innan servitrisen berättade att hon glömt bort oss. Satt där och såg 10-12 personer komma, ä... Visa hela »

10 feb 2021

Riktigt bra!!!
Fräscht, bra och genomtänkta smaker.
Prisvärt med tanke på kvalitén.
Bra sortiment på olika öl!
Märks att det är en tanke bakom konceptet.
Väl värt ett besök!

7 apr 2021

Bäst i Stockholm!

26 mar 2021

Klart bästa Kebaben i Huvudstaden. Dit går vi igen.

10 feb 2021

Bästa falafeln på söder älskar att allt är hemmagjort 🙌

1 jul 2022

16 dec 2021

25 nov 2022

12 sep 2021

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

24 jan 2021

Äntligen på Söder!!!