Kleerup live på Addicts

Kleerup live på fredag på Addicts fest i Fabriken. Det var ett tag sen han spelade i Stockholm, närmare bestämt på 08-festen. Men han har hunnit med mycket annat som turné ute i världen och gjort mixat till flera stora artister. Någon närmare presentation behöver han inte, du har antagligen hört, sett och läst mycket om denne begåvade musiker.

Före och efter kommer Berns-profilen Björn Borgström aka The Harasser från klubben Superdiskant att köra. Förutom dem är det en radda akter som kommer spela på två dansgolv, så som Cristian Dinamarca (Addicts), Rasmus Jonsson (Addicts), Aleksander Kovacevic (Holiday), Pelle Tamleht (The Sunshine) och Daria Oudalova (Spy Bar).

Förra vintern när Kleerup uppträdde på Debaser Medis var det bara ok, inget makalöst alls. Särskilt inte då han spelade With Every Heartbeat med Robyn två gånger. Den här gången har han fler låtar i bagaget så han slipper ta till det tricket. Han har ju faktiskt ett fulländat album att bjuda på nu.

Mixen av Shout Out Louds Tonight I Have To Leave It körde han som sista låt på Way Out West-spelningen och där gjorde den succé. Körs den ikväll är jag mer än nöjd. För att lyssna klickar du här.

OBS: Endast cash i entrén!

Fabriken | 22-03 | 110 kr 22-00 | 120 kr 00-03 | 18 ÅR